Belföld

Hoppá! Idén új helyszínre költözik az Ázsia Expressz

Vadonatúj helyszínen forog majd az Ázsia Expressz idei évada: Dél-Amerika helyett valóban Ázsiában, a Fülöp-szigeteken mérettetik meg magukat a hírességek.

 

 

 

Elképesztő új helyszínre költözik az Ázsia Expressz: a hosszú éveken keresztül tényleg Ázsiában játszódó reality az előző évadban Dél-Amerikában forgott, a legfrissebb információk szerint azonban idén visszatér a játék Ázsiába, pontosabban a Fülöp-szigetekre. A Fülöp-szigeteki helyszín állítólag már régebb óta tervben volt, hiszen már a harmadik évadot is itt szerették volna leforgatni, ám a koronavírus-járvány akkor közbeszólt, most viszont úgy tűnik, semmi akadálya annak, hogy itt kapjon helyet a népszerű TV2-s műsor.

Bízom benne, hogy egy nagyon erős szereplőgárdát sikerül felvonultatnunk, nagyon készülünk rá, hogy a következő évad még erősebb legyen

– mondta az Indexnek a TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor aki azt sem titkolta,hogy a tavalyi évad valamennyivel kevesebb nézőt ültetett le a tévé elé. Ennek oka pedig szerint az, hogy Mexikó kevésbé egzotikus, mint az előző évadokban felvonultatott helyszínek. Hozzátette: reményei szerint az idei évad nem okoz majd csalódást a nézők számára.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?