Belföld

Lehet, hogy még visszasírjuk Vonát: Megvan, kik vezethetik a Jobbikot a jövőben

Az LMP-nek is hogy bejött a “két társelnökünk van” rendszer, nem?

Két társelnök kerülhet a Jobbik élére. Az elnökség arra tett javaslatot, hogy Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás együttesen vezessék a pártot a továbbiakban.
 
A hírt Z. Kárpát Dániel alelnök jelentette be a Hír TV-n.

 

Tisztelt olvasónk!

 

Mi teljesen elhatárodunk a fidesz médiától, független és valós híreket teszünk közzé! Kérjük, segítsen nekünk, hogy ez a jövőben is így maradhasson, lájkolja facebook oldalunkat! Köszönjük!


Azzal is támogatja munkánkat és segíti megőrözni függetlenségünket, ha megosztja a bejegyzést amennyiben tetszett önnek! Köszönjük!

 
Így indokolt:
A két egymást kiegészítő, mégis egészen másfajta karakter képes továbbvinni azt a fajta vezetési stílust, azt a fajta morált, amely Vona Gábor örökségét képes ápolni, és képes egyben tartani.

Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás

 

A párt két héten belül tartja a tisztújító kongresszust.
A két vezérjelölt személye azért meglehetősen aggasztó, tekintve, hogy

  • Gyöngyösi Márton még 2012-ben listázni akarta a Parlamentben ülő zsidókat, 2016-ban pedig a kormányt megelőzve ügynöközte le a civil szervezeteket.
  • Sneider Tamás pedig korábban egy maffiaszerű egri szkinhed szervezet vezetője volt, ráadásul felfüggesztett börtönre ítélték erőszakos bűncselekmény miatt. Ujhelyi István még 2014-ben nehezményezte is, hogy a Jobbik-tag ilyen múlttal az Országgyűlés egyik alelnöke lehet, ezért Sneider rágalmazás és becsületsértés miatt be is perelte a politikust. A pert a napokban bukta el.

NYF-kommentár: Kérdés, hogy a Jobbik ilyen vezetés mellett is folytatja-e a néppártosodás útját, amin Vona Gábor indította el, és amiben kétségkívül komoly eredményeket értek el.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?