Egyéb

Melyik család a legboldogabb? Döntésed megmutatja, milyen ember vagy valójában…

Melyik családot látod a legboldogabbnak? Olvasd el a hozzá tartozó leírást!

 

 

 

1. család

Azok számára, akik az első képet választják, a partnerük a legfontosabb! Ez az érzés már az elején is erős, de minél tovább élsz valakivel párkapcsolatban, annál inkább megerősödik.

Nem tartod mulandónak a szerelmet, ugyanakkor ragaszkodó és önfeláldozó személyiség vagy, aki bármit megtenne a családjáért! Mindenkinek segítesz, és megoldod a problémáikat, ezért téged keresnek meg, ha gondjuk van.

Minden körülmények között tűzbe tennéd a kezed a szeretteidért, és rendkívül tiszta lelkű és romlatlan vagy,talán még egy kicsit naiv is. Meg kell tanulnod, hogy magadra is gondolj, nem kell feláldoznod magad másokért: attól még segítheted és támogathatod őket.

2. család

Ha szerinted a második kép tükrözi a legnagyobb boldogságot, akkor számodra a családi béke és Harmónia a legfontosabb. Akár tűrni is hajlandó vagy azért, hogy a Harmónia ne törjön meg.

Képes vagy akár egyoldalúan is sok mindent megtenni a szeretteidért, még akkor is, ha sokáig nem viszonozzák.

Nagyon nagy szíved van, azonban ezen alapvető késztetéseid konfliktuskerülővé tehetnek, és arra ösztönözhetnek, hogy olyasmit is elviselj, amit nem kellene! Érdemes volna a saját igényeidet is kifejezésre juttatnod: hidd el, mások nem tagadják majd meg tőled!

3. család

Csak kevesen választják a harmadik képet, melyben közös erő és lendületet egyesül.. Fontos számodra az optimizmus, de energikus vagy, aki jó problémamegoldó, viszont nagyon sok nehézségen mentél keresztül az életben.

A humor és a szeretet mindent megold, ez a hitvallásod! Szinte senki sem becsüli meg nálad jobban a szeretteit: a család számodra a béke szigete. Nekik pedig Te vagy a biztos pont, aki egy kiegyensúlyozott hátteret ad!




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?