Egyéb

„Még egy csók sem jöhet szóba” – VV Noémi nem szerelmet keres a villában

Kedden újabb villalakó csatlakozott a ValóVilág12 csapatához, a 21 éves Noémi. A lány azt mondta, nem leégetni jött magát, hanem játszani, s nem keres párkapcsolatot.

 

 

 

A kedden beköltöző VV Noémi a Fókuszban mutatkozott be, ahol leszögezte, nem szerelmet vagy barátokat keres a ValóVilág-villában, hanem játszani jött. Meg akarja mutatni, hogy ő egy okos, értelmes, intelligens lány, nem pedig – mint mondta – „egy lány, aki bemegy a ValóVilágba leégetni magát, meg meztelenkedni, meg szerelmeskedni”. Noémi jelenleg szingli, ennek ellenére semmilyen közeledést nem viszonoz majd.

Még egy csók sem jöhet szóba

– mondta.

A lány azt reméli, hogy a valóságshow lehetőségeket teremt számára, s új kapuk nyílnak meg előtte. Azt is elárulta, hogy hajlamos a szétszórtságra, a rendetlenségére, és a rövidtávú memóriája sem az igazi. Attól viszont nem fél, hogy hónapokig együtt kell élnie vadidegenekkel, mivel az alkalmazkodóképessége rendkívüli.

Noémit nagyon idegesíti, ha valaki minden lében kanál, azt pedig ki nem állhatja, ha valaki akkor is belefolyik egy beszélgetésbe, amikor éppen nem róla van szó.

– Vagy amikor parancsolgatnak, meg akarják mondani a dolgokat, s nem én irányítok – tette hozzá a lány.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?