Egyéb

Ez vár ránk idén: Orbán kudarcot vall, tízezrek kerülnek utcára!

Készüljünk rá, hogy rémületes lesz az év hátralévő része!

Semmi jót ne várjunk az idei esztendő hátralévő hónapjaitól – ez szűrhető le a Gazdaságkutató Intézet legfrissebb előrejelzéséből. A GKI szerint számos termékcsoportban, például a szolgáltatásoknál, valamint a pénzügyi szektorban további díjemelések jöhetnek. A drágulás is marad, mivel az elemzők éves átlagban már nem 18, hanem 19 százalékos pénzromlással számolnak. Ez egyben azt is jelenti, hogy marad a kétszámjegyű infláció, vagyis

ORBÁN VIKTOR CSÚFOS KUDARCOT VALL,

mivel az általa év végére beígért egyszámjegyű inflációból nem lesz semmi. Az RTL Híradónak Karsai Gábor vezérigazgató-helyettes elmondta: a forint gyengülésére számítanak, ezért azt tanácsolta:


MOST VÁLTSON EURÓT, AKI KÜLFÖLDRE KÉSZÜL NYARALNI.

A gazdasági szakértők éves átlagban idén 400 forintos euróval számolnak, tehát lényegesen gyengébb árfolyammal, mint ahol most tartunk.

 

A GKI prognózisában az év egészében fél százalékos gazdasági visszaesésre számítanak az előző esztendő azonos időszakához képest. De a legdurvább az, hogy előrejelzésük szerint az eddig megszűnt 25 ezer állás mellett várhatóan

TOVÁBBI 25 EZER EMBER VESZÍTHETI EL A MUNKÁJÁT A GAZDASÁG VISSZAESÉSE MIATT!

Azt egyelőre még nem tudni, hogy Fidesz 13 év kormányzás után kire vagy mire akarja ráfogni az általuk előidézett gazdasági katasztrófát, de azt biztos, hogy a magyarázkodó és másokat vádoló propagandára nem fogják sajnálni a milliárdokat.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?