Celeb / Híresség

Kulcsár Edina teljesen kiakadt a róluk keringő csúnya pletykán, miszerint G.w.M pszichiátriára került volna, miután megverte őt

Az egykori szépségkirálynő cáfolta az állításokat, elmondása szerint először nagyot nevetett rajta, de aztán nagyon mérges lett.

 

 

 

Az egyik Facebook-csoportban kezdett el terjedni egy elég erős pletyka, ami azt állította, hogy G.w.M megverte Kulcsár Edinát, majd zárt osztályra került, miután az egykori szépségkirálynő édesanyja kihívta a rájuk a rendőrséget.

Edina most egy Instagram-posztban cáfolta meg a történteket:

„Nagyon gáz, hogy ilyen posztot kell írnom, de mivel ma elég erős presszióval szembesültem, így megteszem! Sokan hívtak, hogy nyilatkozzak. Először nem is értettem, hogy mi történt, de aztán felvilágosítottak!” – kezdte.

Majd leírta, hogy bár először nevetett a keringő híren, ahogy szép lassan leülepedett benne, egyre mérgesebb lett.

„Ki az az IDIÓTA, akinek nincs jobb dolga, mint hogy rólunk ilyen abszurd dolgokat találjon ki?!

Majd így folytatta:

„Aztán azt is hallottam, hogy ez a történet egy olyan embertől származhat, aki a pszichiátrián dolgozik és ő »látta« az én férjemet és hallotta, hogy azért van bent, mert engem »megvert«.

Ha ezt tényleg így látta ez a nagyon »figyelmes« ottdolgozó, akkor csak az lehet a magyarázat, hogy

ő is egy pszichiátriai eset és mást lát mint ami a valóság (ez esetben jobbulást kívánok neki) vagy egész egyszerűen ez egy unatkozó ember,

akinek feltehetőleg nem vagyunk szimpatikusak, így kitalált egy szaftos történetet és elkezdte híresztelni, mert jó érzéssel töltötte el…”

Edina kifejtette, hogy nem érti, hogy történhet meg ilyen büntetlenül, ahogy azt is nonszensznek érzi, hogy reagálnia kell egy ilyen hírre.

A teljes posztot itt lehet elolvasni.

forrás: sassy.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?