Celeb / Híresség

Van itt pénz mindenre? Berki Mazsi visszatért Zanzibárról, de máris új luxushelyszín felé utazhat – videó

Úgy tűnik, eddig tartott az álomnyaralás, és Berki Mazsi már vissza is tért a kislányával a napfényes Zanzibárról. Az anyuka egy havas tájról osztott meg videót, így az is lehet, hogy újabb utazás előtt állnak.

 

 

 

Mint azt már megírtuk, Berki Mazsi új párjával és a kislányával utazott el Zanzibárra kikapcsolódni. Egy vadiúj, ötcsillagos luxushotelben szálltak meg, ahol napokig élvezhették a varázslatos nyaralást. Az édesanya meg is osztotta, hogy kislánya mennyire örül a napsütésnek, sőt, az is kiderült, hogy Emma már járni is tud.

Ám Berki Krisztián édesanyja már nem fogadta olyan jól a kiruccanás hírét: elmondása szerint nehezen viseli, hogy Mazsi ilyen gyorsan továbblépett, amivel „egyszerűen kihozza belőle az állatot”. Az influenszer korlátozott ideig megtekinthető Instagram-történetéből jól kivehető, hogy már visszatértek a Paradicsomból. Ám azt egyelőre nem tudni, merre vették az irányt, mivel havas fenyvesek és fehér táj látszódik a felvételen… Így még az is lehet, hogy újabb helyre utaznak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?