Celeb / Híresség

Nádai Anikó és vőlegénye eldöntötték: Olaszországban kezdenek új életet

Nemrég fogtak építkezésbe.

 

 

 

Január 11-én ünnepli 35. születésnapját Nádai Anikó, melynek kapcsán az RTL Reggeli című műsorában elmondta, hogy hosszú és aktív életre vágyik. A műsorvezető a nagypapája miatt ebben nagyon reménykedik: szeretett rokona a 95. életévében járva is aktív, ráadásul ő a legidősebb ember a faluban, ahol él. 

Nádainak nagy tervei vannak a jövőre nézve: vőlegényével, Hajmásy Péterrel ugyan tavaly belefogtak álomotthonuk építésébe, de Rómában szeretnének megöregedni, amint közös gyerekük, Alex és a műsorvezető előző kapcsolatából született Patrik kirepül a családi fészekből.

„Kilencvenötödik életévében van már a nagypapám. Múltkor hívtam telefonon, és éppen jött le a létráról, mert a függönyt akasztotta vissza, amit kimosott. Úgyhogy van ilyen is. Bármikor aláírnám azt, ahogyan él. Egyedül főz magára, karácsonykor nagy disznótorost készített, úgyhogy nagyon aktív. Mindig figyelem, úgy tartja magát karban, hogy sokat gyalogol, mászkál, nem ül le, sokat olvas, rádiót hallgat. Ráadásul ő lett most a falu legidősebb embere. […]

 Egyébként én is szeretnék sokáig élni. Ráadásul pont a napokban beszéltük a vőlegényemmel, hogy Rómában szeretnénk megöregedni. Kitűztük célul, hogy miután kirepültek a gyerekek, kiköltözünk Olaszországba, mert mindketten nagyon szeretjük az olasz konyhát, a mentalitást

– árulta el a születésnapos Nádai, aki a beszélgetés során arra is kitért, hogy anyai nagymamája is szép korban van: decemberben lett 88 éves.

forrás: index.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?