Celeb / Híresség

Gáspár Győző Új Fejezetet Nyit: “Lehet, hogy a színpadot lecserélem egy iroda asztalra…” – Videó

Gáspár Győző, a népszerű showman és szórakoztató, meglepő bejelentéssel állt elő: visszavonul a nyilvánosságtól, és új kihívások felé fordul. Egy Facebook posztban tette közzé szándékát:

 

 

 

„Lezárult egy fejezet és elkezdődött egy új. Hálásak vagyunk Istennek a sok áldásért és kihívásért, amit Magyarországon átéltünk. De már régóta éreztük, hogy eljött az ideje a változásnak. Nagyon izgatottak vagyunk az új kaland miatt. Mindenkinek mindent köszönünk 1999-2024 fantasztikus volt. Jó volt ezt csinálni és jó volt sikeresnek lenni, de feláldoztam az életem minden pillanatát. Ennyi volt, viszlát. Folyt. köv. és másik életben, ami teljesen más lesz” – olvasható a Blikk által idézett posztban.

Gáspár Győző további terveit is kifejtette: 2024-ben polgármesternek készül indulni. „A kék öltönyömet feketére cserélem…” – utalt a showman az új szerepkörére, jelezve, hogy készen áll a politikai pályára lépni és az irodai munkát választani a színpadi fellépések helyett.

@reflektoronline #gáspárgyőző #visszavonul #polgármester #showman #romantic #győzike ♬ eredeti hang – Reflektoronline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?