Celeb / Híresség

Tóth Gabi is elmondta a véleményét Tóth Andi visszavonulásáról! “Mesélhetnék…”

Tóth Andi múlt héten jelentette be egy videóüzenetben a közösségi oldalán, hogy nem koncertezik tovább, nem megy színpadra többet, abbahagyja az éneklést.

 

 

 

A sztárvilágban sem hagyott hidegen senkit az énekesnő döntése, sokan sokféleképpen mondták el véleményüket. Ezt tette Horányi Juli is, aki Andi mellett állt az X-Faktorban a finálé utolsó perceiben, amelyet aztán Andi nyert meg. Horányi Juli a közösségi oldalán fakadt ki.

„Na, hát erről pofázok közel egy éve. Ez a nőként a zeneiparban. Szerintetek, ha egy fiatal, brutál tehetséges, ismert, népszerű, látszólag sikeres énekesnő, egy Tóth Andi arra jut, hogy abbahagyja az egészet, akkor szerintetek jó dolog ma Magyarországon nőnek lenni a zeneiparban? Hát rohadtul nem! Én sokkal idősebb vagyok Andinál és régebb óta is vagyok a zeneiparban is, mint ő. És milliószor, de milliószor akartam már feladni, és manapság is nagyon sokszor érzem azt, hogy k*rva nehéz, egyszerűen a nőkre olyan szinte nem kíváncsi senki, és arra, ha énekelünk, hogy az fájdalmas. Én nem tudom, hogy most a közönségnek ennyire nincs igénye az énekesnőkre, nem tudom tényleg, hogy mi áll e mögött az egész mögött, de botrányosnak tartom” – mondta az énekesnő, amire kommentben Tóth Gabi is reagált.

Mesélhetnék Julikám… és én még nem panaszkodhatok. Amúgy pedig a nők rajonganak a férfiak max. csendben, fülhallgatóban… a nők a nőkért meg tudod… nem annyira rajonganak sajna… pasi előadóba sokszor, sokan szerelmesek lesznek és nem is feltétlen a zene miatt mennek oda, hanem bízva abban, hogy na majd lenéz a színpadról “álmaik pasija” és kiválasztva lesznek… Ha egy női előadó csinos is és magasabb energia szinten van, akkor pedig az tolakodó a nőknek, mert bekapcsolja bennük a féltékenységet… szóval ezért is lehet, az elmúlt majd 20 év show bizniszben töltött idő után, amiket tapasztaltam..:(

-írta a poszt alá Tóth Gabi.

forrás: reflektoronline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?