Celeb / Híresség

Kocsis Tibor randizni vitte a párját, Lászlót – fotó

Kocsis Tibor élete egyik legjobb randiján vett részt. Moziba ment a szerelmével, ahol a társaság és a film is elképesztően bejött neki.

 

 

Kocsis Tibor és párja, László nemrég új lakást vásároltak, ahol belekezdtek a felújítási munkálatokba. Úgy döntöttek, hogy a nyüzsgő belvárosból egy tágasabb, nyugodtabb helyre költöznének a macskájukkal együtt. Bár az énekes nem ért annyira a barkácsoláshoz, a kedvese igazi ezermester, így ebben is számíthat rá. Az eljegyzés már megtörtént köztük és csak arra várnak, hogy Magyarországon köthessék egybe az életüket.

A páros rendszeresen tölt minőségi időt kettesben, ez most sem történt másképp. Romantikus randira mentek, a program pedig az ELVIS premierje volt a moziban. Tibi a legutóbbi Instagram-bejegyzésében mesélt arról, milyen maradandó élményben volt része és egy közös fotót is posztolt a párjával.

„Óriási rajongója vagyok Baz Luhrmann ausztrál filmrendezőnek. Az a vizuális világ, amit megteremt a filmjeiben, gyerekkorom óta elkísér és hatást gyakorol rám. 15 évesen láttam a Rómeó + Júlia általa rendezett verzióját, ami Leonardo DiCapriót egy csapásra a legnagyobbak közé emelte, és ami meghozta a kedvemet ahhoz is, hogy elolvassam Shakespeare drámáját. Baz Luhrmann feldolgozása ugyanis pont olyan, mint amilyennek Shakespeare szerette volna láttatni hőseit: drámai, őrült, színes és szívszaggató. Mindezt az eredeti nyelvezettel, a 90-es évek videoklipes stílusában” – kezdte lelkesen mesélni a film bemutatója után, majd így folytatta:

Akkor kezdtem el hinni abban az eszményben, amit már ezzel a filmmel is hirdetett, és aztán később a Moulin Rouge! c. remekművében fejtett ki igazán: az Igazság, a Szépség, a Szabadság és a Szerelem eszményében. Nem véletlen, hogy életem egyik első tévés szereplése is a Moulin Rouge!-hoz kötődik, hiszen a Csillag születikben ebből a filmből énekeltem a Your Song-ot….– fűzte hozzá az énekes, akinek az alkotás rendkívül elnyerte a tetszését.

„…Sok-sok év után újabb Luhrmann-film került a mozikba, és ma megnézhettem, hogy milyennek látta a rendező ELVIS, a rocktörténelem egyik legnagyobb hősének történetét. Az Elvis mozivarázslat. Nem úgy, ahogy klasszikusan szokott hatni a mozi, hanem úgy, ahogy csak Luhrmann tud elmesélni valamit. Ez ugyanis egy színes, sodró, érzelmekkel átitatott, gyönyörű mese lett egy valóban létező, hús-vér emberről, aki bár tragikusan fiatalon meghalt, de büszke lenne erre a filmre, és arra, amit üzen nekünk. Austin Butler és Tom Hanks is csodálatos. Nézzétek meg! Nagy vásznon!” – emelte ki.

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?