Celeb / Híresség

Berki Mazsi nem tudja, hogyan kell gyászolni – Azt is elárulta, miért nem tud kimenni Berki Krisztián sírjához

Berki Mazsit rengeteg kritika érte, amiért igent mondott a Dancing with the Stars felkérésére, ugyanis sokak szerint nem kellene még ilyenkor a televízió képernyőjén szerepelnie, ugyanis egykori férje, Berki Krisztián csak pár hónapja hunyt el. Mazsi viszont kifejtette, hogy nem tudja, hogy hogyan kell gyászolni.

 

 

 

Ahogy arról a Blikk a héten beszámolt Kulcsár Edina váratlan terhessége következtében Berki Mazsi váltja őt a Dancing with the Stars új évadában, ahol a táncparketten is bizonyíthat majd. A bejelentés után viszont az özvegy kapott hideget-meleget, ugyanis sokan sérelmezték, hogy alig hűlt ki Berki Krisztián sírja, ő máris a televízió képernyőjén szerepel, és csupán pénzforrásként tekint a műsorra. Bochkor Gábor műsorában azonban tisztázta a helyzetet, és kifejtette, hogy nincs tisztában azzal, hogy hogyan kell valakit meggyászolni, hiszen ez az élethelyzet számára teljesen új volt.

– Fogalmam sincs, hogy kell gyászolni. Erre az élethelyzetre nem lehet felkészülni, hogy elveszítesz valakit, elveszíted a gyermeked édesapját, életed szerelmét, akivel tényleg azt tervezted, hogy leéled az életedet. Ilyenkor elgondolkodom, és megkérdezném ezektől az emberektől, hogy te kit veszítettél el? Te tudod, hogy én mit érzek? Hogy a négy fal között mennyit sírok? – mesélte Mazsi, majd azt is hozzátette, hogy annyira megviselte őt Krisztián halála, hogy képtelen kimenni hozzá a temetőbe.

Rengeteg támadást kapott azért, ahogy arról a Blikk elsőként beszámolt, hogy egykori férje sírja el van hanyagolva. Ám a nyilatkozatából kiderül, hogy csupán érzelmi okai vannak annak, hogy nem tud kimenni a temetőbe, és nem tudja, hogy ez mikor fog majd a jövőben megváltozni – írja a 24.hu.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?