Celeb / Híresség

Megszólalt a költözéssel kapcsolatban Gáspár Győző – Ez az igazság

Gáspár Győző a minap 24 órán át elérhető Instagram-történetében jelentette be, hogy családjával elhagyják Salgótarjánt és már épül az új otthonuk.

 

 

 

A showman az új készülő otthonukról is megosztott egy fotót, amire azt írta, az új Győzike-villa. Nem tudni egyelőre, melyik városba készül költözni a híres család, ám az tény, Bea és Győző sok időt tölt a fővárosban, és lányaik is Budapesten élnek. Talán a házaspár is Budapestre helyezi át a székhelyét?

A Blikk megkereste a showmant, aki a költözéssel kapcsolatban egyelőre semmit nem akart elárulni, ám azt elmondta, sok támadást kapott a bejelentése miatt.

– Leszedtem a képeket, mert rengeteg bántást kaptam. Szomorúan tapasztaltam, hogy sok ember irigy és azt kezdték el kérdezgetni tőlünk, hogy miből telik új otthonra. Én és a családom harminc éve folyamatosan dolgozunk, azt gondolom, nem kell ezt tovább magyaráznom. Szeretném mindenkitől kérni, hogy hagyjanak minket békén, vannak más celebek, akikkel érdemes törődni – fogalmazott Győzike, ám a Blikk információi szerint nem véletlenül merült fel a költözés, a Gáspár család ugyanis újabb nagy dobásra készül, állítják, erről hamarosan mindenki értesül majd.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?