Celeb / Híresség

Czeglédi Laura megmutatta luxuslakását: álomotthont varázsolt a város királynője, a többszintes épület egésze az övé és a férjéé – fotók

Ez ám az igazi luxus és kényelem! Az RTL A Város Királynői című műsorából ismert Czeglédi Laura otthona csodálatos, és praktikus is. Hiszen nemcsak a ház tetején lévő penthouse és a hozzá tartozó kert, hanem az egész épület az övék férjével. Így az üzletasszonynak szinte ki sem kell lépnie az utcára, ha dolgozni vagy szépülni szeretne. A belváros szívében lévő többszintes házban találhatóak lakások, Laura irodája, valamint műkörmös szalonja, fodrászata és pilates stúdiója is.

 

 

 

– Nem igazán szoktam innen kimozdulni, mert mondhatni idehozattam mindent, amire nekem szükségem lehet. Ha sportolni szeretnék, megcsináltatni a frizurámat vagy a körmeimet, bármikor van rá lehetőségem – kezdte Laura.

A házban saját fodrászata van / Fotó: Pozsonyi Zita
A házban saját fodrászata van / Fotó: Pozsonyi Zita

Az épület legfelső szintjén helyezkedik el a pár 200 négyzetméteres otthona és az ugyanekkora hozzá tartozó tetőkert, ahol jakuzzi, szauna és kinti konyha is található. 2021 karácsonyán költöztek ide, és lakberendező lévén minden szegletét Laura álmodta meg a lakásnak.

– Ez az első olyan otthonunk, ami valóban minket tükröz. A koncepció az örök klasszikus volt. A beépített bútorokat ide készítette egy asztalos csapat, és kifejezetten olyan dizájner darabokat választottunk, amit 1960 óta gyártanak és kortalannak számítanak. A többi bútort pedig mind külföldről hozták – mondta A Város Királynői szereplője, aki bevallotta a konyha sarkalatos pontja volt a tervezésnek.

– Én álmodtam meg mindent, de itt a férjem, Laci is beleszólt a kialakításba. Akkor még nem igazán főztem, ezért számomra főként az volt a szempont, hogy látványos legyen. Laci viszont imád a konyhában alkotni, nincs nap, hogy ne ütne össze valamit, így neki a praktikusság is fontos volt. Mostanra már én is megszerettem főzni, és belátom, igaza volt, hogy ehhez ragaszkodott.

Czeglédi Laura konyhája férjének köszönhetően egyszerre szép és praktikus / Fotó: Pozsonyi Zita
Czeglédi Laura konyhája férjének köszönhetően egyszerre szép és praktikus / Fotó: Pozsonyi Zita

A hatalmas nappali és konyhán túl 4 fürdő és 3 szoba is van még. Az egyik háló, a másik a leendő babaszoba, – ahová Laura egyelőre senkit nem enged be – a harmadik pedig a gardrób.

– Egyedül ez nem lett olyan, mint szerettük volna. Eredetileg ugyanis vendégszobának terveztük, később neveztük ki gardóbnak. Sajnos nem elég nagy, tele van ruhákkal a hálószobánk és a folyosó is.

Laurának rengeteg holmija van, ami sajnos nem fér el a gardróbban / Fotó: Pozsonyi Zita
Laurának rengeteg holmija van, ami sajnos nem fér el a gardróbban / Fotó: Pozsonyi Zita

A házaspár szeret a belvárosban lakni, ha mégis egy kis nyugalomra vágynak, akkor elutaznak Toszkánában található hegytetőn lévő 11 hektáros birtokukra, ahol idén a szilvesztert is töltik majd.

– A halloween vége óta karácsonyi dekoráció díszíti az egész házat, hogy meglegyen a hangulat. Karácsonykor itthon voltunk, vendégeket fogadtunk, év végére viszont Olaszországba utaztunk. Nem szeretünk ilyenkor bulizni, inkább elmegyünk vacsorázni a kedvenc tengerparti éttermünkbe, majd otthon a teraszról gyönyörködünk a tűzijátékokban.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?