Celeb / Híresség

Nem kímélték: Herceg Erikát megríkatták mentortársai az X-Faktor táborában

Minden eddiginél nagyobb feszültségek várhatóak az X-Faktor szombat esti adásában. A Tábor kezdetével érvénybe lép az új szabály, miszerint a mentoroknak kell eldönteniük, melyik versenyző kihez kerül.

 

 

 

A mentorok kifejezetten nehéz feladat előtt álltak a forgatáson, és ez nem kevés vitát szült közöttük. Herceg Erika életében először vett részt ilyen szituációban, míg a másik három mentor, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex már hatodszor élték meg a Tábor izgalmait, igaz, az új szabálynak köszönhetően idén ők sem tudták pontosan, mi vár rájuk. A három fiú nem kímélte Erikát, akinek muszáj volt kiállnia önmagáért.

– Kavarogtak bennem az érzelmek. Az új szabály miatt kialakultak nézeteltérések, voltak nagy harcok a fiúkkal, és igen, volt, hogy az asztalra kellett csapnom. Nehéz perceket kellett átélnem, amikor egy-egy versenyzőért harcba szálltam a fiúkkal, s időnként úgy is éreztem, mindenki ellenem van, de végül mindig be kell látnunk, a versenyzők érdeke a legfontosabb, az, hogy mindenki jó helyre kerüljön – mondta Erika, aki az adás alatt többször elérzékenyül. – Voltak könnyek, voltak nehéz pillanatok, és volt, amikor indulatos voltam, de arra gondoltam, egy vagyok a mentorok közül, egyenlő jogokkal, és végeznem kell a dolgomat. A táborra megtanultam kiállni magamért, és képviselni a véleményem még akkor is, ha az ellenkezik a mentortársaiméval.

Egy ilyen feszült helyzetben bizony előfordul, hogy egy-egy vita személyeskedéssé fajul.

– Mindannyian erős egyéniségek vagyunk, ez nem könnyű. Annak örülök, hogy nem vagyok haragtartó ember, és ha nem nekem volt igazam, tudok bocsánatot kérni. Nagyon tisztelem és kedvelem a fiúkat, őszintén – mondta az énekesnő. – Nagyon jó, hogy gyorsan le tudjuk rendezni ezeket a nézeteltéréseket, mivel a fő cél számunkra a versenyzők érdeke és a műsor sikere. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen profi csapathoz tartozom.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?