Celeb / Híresség

Teljesen új életet kezd: szakított kedvesével, karácsony előtt egy nappal pedig otthonról is elköltözött az x-faktoros Manuel

Budapest — Az új év új életet hozott a 2019-es X-Faktor negyedik helyezettjének, Manuelnek (19). A fiatal énekes hatalmas vágya teljesült, hiszen sikerült albérletet találnia, s elköltözött otthonról, ám időközben szakított barátnőjével, Edinával (16), akit az RTL Klub tehetségkutatójában ismert meg.

 

 

 




 

 Az X-Faktor után az ő élete is teljesen megváltozott és az enyém is. Nehéz volt egy egészséges kapcsolatot fenntartani ebben az új állapotban – mondta lapunknak Edina, akinek még túl fájdalmas lenne a szakításról beszélni, ezért arra kéri a rajongókat, hogy ne is kérdezzék őt erről.

Manuel is megerősítette lapunknak a szakítás tényét, ám bővebben nem kívánt az azt kiváltó okokról beszélni.

– A távolság miatt nagyon nehéz… Sokat beszélünk telefonon, üzeneteket írunk egész nap, de az nem ugyanaz. Persze amikor csak tud, Edina jön hozzám Budapestre, de a családja és az iskola az otthonához köti – mondta korábban a Blikknek Manuel a nehézségekről.

A fiatal énekes kapcsolatának kudarca ellenére próbál pozitív és erős maradni, hiszen bár a tehetségkutatóban megismert kedvesét elveszítette, mindene megvan ahhoz, hogy új életet kezdhessen.

 

 

 

 

 

 

Manuel eddig édesanyjával, annak új párjával és négy testvérével élt együtt egy pici lakásban, ám az x-faktoros szeretett volna minél előbb önálló életet kezdeni.

 A barátaim segítettek anyagilag is, a lakáskeresésben is. Végül karácsony előtt egy nappal beköltöztem az új otthonomba. A belvárosban találtam egy szuper lakást, amit azonnal nagyon megszerettem. Még furcsa kicsit, hogy egyedül vagyok, de ezzel együtt jó érzés. Mindenesetre kell egy kis idő, hogy megszokjam – újságolta Manuel, akire a családja is nagyon büszke. – Anyunak fura, hogy már nem oda járok haza, de örül nekem. Karácsony után már vendégül láttam őket, főztem vacsorát is! Biztos sokan nem gondolnák, de nem vagyok béna a konyhában. Tonhalas spagetti volt a menü, mindenkinek nagyon ízlett.

Lakásra és autóra gyűjt pénzt

Manuel szereti a szép ékszereket, így szinte az első fizetéséből azonnal vásárolni indult és egy Michael Kors nyakláncot vett magának, ezzel ajándékozta meg magát. Hosszú távon pedig saját lakásra és autóra gyűjt a jelen pillanatban albérletben élő fiatal énekes.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?