Celeb / Híresség

Szakítás várhat 2024-ben Tóth Gabira

A botrányoktól nem éppen mentes idei év után mi vár 2024-ben Tóth Gabira? Bár sikerült végleg lezárnia a Krausz Gáborral kötött házasságát, jelenleg pedig boldog párkapcsolatban él Papp Máté Bencével, a jóslat szerint jövőre is fordulatokban gazdag lesz a magánélete.

 

 

 

Nem túlzás azt állítani, hogy 2023-ban a sztárvilágban a legnagyobb vihart Tóth Gabi és Krausz Gábor válása keltette. A hír derült égből villámcsapásként érte az országot, hiszen kívülről nem úgy tűnt, hogy bármiféle probléma is lenne a házaspárral, amely nem sokkal előtte költözött a kislányával egy új, Szentendrén lévő családi házába. Később azonban kiderült, hogy Gabi és Gábor már régóta küzdöttek a válságba került házasságukért, amiből már nem láttak kiutat. A döntésükben bizonyára az is közrejátszott, hogy az énekesnő mindeközben beleszeretett a háttértáncosába, Papp Máté Bencébe.

Bár a jelek alapján a séf volt az, akit jobban megviselt a szakítás – hiszen ő maradt egyedül, majd üzengetni kezdett az exének –, valójában az énekesnőnek sem volt könnyű megélni a kialakult helyzetet. Igaz, neki ott volt az új szerelem, ami miatt persze, sok bántás érte, s bizonyára az is okozott neki álmatlan éjszakákat, hogy a kislányával miként vészeljék át ezt az időszakot.

Most viszont, hogy még az ünnepek előtt hivatalosan is kimondták a válást, Gabi tiszta lappal indulhat neki a 2024-es évnek. De mire számíthat? Müller Rózsa jósnő vetett kártyát, hogy megjövendölje, mi vár az énekesnőre. Vajon tényleg révbe ér a Fricska táncosa mellett?

– Gabi most nagyon jól érzi magát a bőrében, valósággal ki van virulva a párja mellett. Ám ez a szerelem nem marad meg túl sokáig, megmaradni, jövőre vagy utána szakítás lesz a vége. Mátéért mindig is oda voltak a nők, és most, hogy Gabi által ő is ismert lett, még többen akarják majd őt. Ez pedig sok problémát hoz majd magával – taglalta a sztárjósnő, aki szerint a szakítás ellenére is hallunk majd még Mátéról, hiszen az énekesnő mellett közszereplővé növi ki magát.

Gabi pedig továbbra is azon lesz, hogy megtalálja az igaz szerelmet. Ő ugyanis egy szenvedélyes nő, akinek szüksége van arra, hogy legyen mellette egy olyan férfi, akivel együtt ezer fokon éghet.

– Fáj majd neki a szakítás, de erős nő, túllép ezen. Azt nem bánja meg, hogy Krausz Gábortól elvált, hiszen az a kapcsolat a részéről nem működött. A gyermekét továbbra is egyetértésben neveli majd a volt férjével, ám soha nem lesz közöttük olyan jó a viszony, hogy közösen ünnepeljenek vagy töltsenek időt a kislányukkal – hangsúlyozta Müller Rózsa.

A jósnő szerint nem tart majd túl sokáig az énekesnő új párkapcsolata / Fotó: Ringier-archív
A jósnő szerint nem tart majd túl sokáig az énekesnő új párkapcsolata / Fotó: Ringier-archív

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?