Celeb / Híresség

Rubint Réka egy fekete, szinte átlátszó csipkefelsőben ment randevúra – fotó

Rubint Réka nem akármilyen randin vett részt a párjával egy különleges öltözetben.

 

 

Bár Rubint Réka és Schobert Norbi életében voltak nehézségek – így például az utóbbi szívműtétjekor –, szerelmük hosszú ideje tart, és az évek során csak egyre erősödött. A fittnesz lady többször is emlegeti, hogy bár régóta vannak együtt, a párja mindig meglepi őt különféle apróságokkal, így nem is kívánhatna jobb társat maga mellé.

Az aerobikoktató még mindig bomba formában van, így joggal büszke az idomaira. Hivatalos Instagram-oldalára közzétette, hogy ismét randizni voltak Norbival. Az étteremben alighanem minden szempár Rékára szegeződött, mivel egy fekete, csipkés összeállításban jelent meg. Ám ez még nem minden, hiszen a felső szinte teljesen átlátszó volt, így a dekoltázsát és fekete melltartóját sem takarta el. Réka egy későbbi posztjában elárult egy-két érdekes dolgot az édesapjával kapcsolatban is:

„Amikor kislány voltam, Édesapám épp ilyen figyelmes volt, mint a Szerelmem. Én voltam a mindene… leste minden gondolatom, a tenyerén hordozott! Hálás vagyok, hogy megtaláltam azt a Férfit, aki 21 éve így figyel rám” – olvasható a fotó alatt, amin Norbival egymás kezét fogják, az asztalon pedig egy hatalmas rózsacsokor áll. Valószínűleg egy újabb ajándék lehetett ez a mindig pörgős édesanya számára.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?