Celeb / Híresség, Hírek

Elképesztő vádak: barátnője szerint megölték Matthew Perry-t

Azonnali vizsgálatot követel az orvosok ellen. Úgy érzi, hogy a ketamin miatt nyúlt újra a droghoz a Jóbarátok sztárja. Gyakorlatilag azt állítja, az orvosok megölték Matthew Perry-t.

 

 

 

Matthew Perry volt barátnője vizsgálatot követelt volt szerelme orvosai ellen, és „nem lepődött meg” azon, hogy a ketamin szerepet játszott a Jóbarátok sztárjának halálában. Perry 54 éves korában halt meg, 2023. október 28-án bekövetkezett halála előtt másfél héttel ketaminos infúziós terápián esett át depresszió és szorongás kezelésére.

A nő, ismervén Perry múltját (9 millió dollárt költött arra, hogy megpróbálja legyőzni függőségét, hatezer alkalommal volt anonim alkoholisták gyűlésén, 15-ször volt elvonón, és 65-ször került detoxikálóba), azt nyilatkozta, hogy a kapott ketamin-mennyiség nem volt túl nagy hatással, semmiképp nem volt olyan, mintha „az utcára ment volna cracket vagy heroint venni.

KAYTI EDWARDS SZERINT A KETAMIN VOLT SZÁMÁRA AZ UGRÓDESZKA AHHOZ, HOGY VISSZATÉRJEN A DROGOZÁSHOZ.

Most azt akarja, hogy az orvosok ügyében legyen egy alapos vizsgálat, mivel „nagyon nehéz ketamint szerezni az utcán”, de „nagyon könnyű egy orvosnak vagy nővérnek”.

Edwards azt is állítja, hogy Matthew Perry halálának oka „nem volt sokkoló”, sajnos valamennyire várható is volt. „Már messziről láttam, hogy élete utolsó néhány hetében nem volt rendben. A józan emberek, akik ismerték őt, soha nem lógtak vele, amikor be volt tépve, így nem ismerhették a jeleket” – vélekedett. A napokban egy másik barát is megszólalt az ügyben, erről itt írtunk. 

Kiderült a halál oka 

Mint írtuk, a napokban bejelentették, mi okozta a sztár halálát. A dokumentum szerint az erős nyugtatószerként használt ketamin, más tényezőkkel együtt azt okozta, hogy a színész elvesztette eszméletét, és belefulladt a jakuzzijába.

A Los Angeles megyei halottkém jelentése közel hét héttel azután készült el, hogy az 54 éves Perryre, aki nyilvánosan elismerte, hogy évtizedekig drog- és alkoholfogyasztó volt, Los Angeles-i otthonának jacuzzijában arccal lefelé, élettelenül lebegve talált rá az asszisztense, aki a végsőkig küzdött, hogy megmentse.
forrás: origo.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?