Celeb / Híresség

Ausztriában romantikázik Krausz Gábor és Mikes Anna: egyre közelebb egymáshoz a táncoslány és a séf

Hetek óta találgatja az ország, vajon tényleg összejött-e a Dancing with the Stars győztes párosa, Mikes Anna és Krausz Gábor. A táncos és a séf egyelőre szűkszavú, sejtelmes, konkrétumokat kerülő mondatokkal válaszol az erre vonatkozó kérdésekre, s a posztjaik is csak annyit árultak el, hogy nagyon fontosak lettek egymás számára. Ám lehet, hogy Mikes Anna most egy lépéssel tovább ment: egy romantikus randizásra tökéletes helyszínül szolgáló ausztriai hotelből, illetve annak bárjából jelentkezett be.

 

 

 

A táncosnő az Instagramon 24 óráig elérhető történetében előbb egy autópályáról, majd a bécsi Intercontinental közismert bárjából, az Intermezzóból videózott. Talán véletlen lenne, hogy Krausz új munkája éppen egy ausztriai szállodalánchoz köti a séfet? A barátok szerint Gábor és Anna között több lehet, mint barátság, de egyelőre ők maguk sem tudják, hogy a „kémián túl” lehet-e több kettejük szépen alakuló kapcsolatából.

– A múltbeli kudarcaik miatt óvatosak, és most elsősorban az a céljuk, hogy a műsor után, visszatérve a mindennapokba, maguk is rájöjjenek, vajon így is működik-e ez a kapcsolat. Mind a ketten érzelmileg sérülékeny állapotban kezdték a táncos versenyt, hiszen nem csak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek közösen dolgozni, de partnernője is, miután Anna is éppen túl volt egy nehéz szakításon. A közös munka és a hamar kialakult barátság az első pillanattól kezdve gyógyította mindkettejük lelkét, majd ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz – árulta el a Blikknek Krausz Gábor egyik közeli ismerőse, aki szerint megnehezíti számukra a dolgot az, hogy mindenki arra várvégre nyilvánosan is vállalják az érzelmeiket.

Krausz Gábort és Mikes Annát nem érte el a Blikk, de a séf ismerőse elmondta, továbbra is élvezik egymás társaságát.

– Egyelőre próbálnak minél több időt együtt tölteni, klasszikus randizgatásba kezdtek, amelynek egyik eseménye volt a múlt heti karácsonyi vacsora, amelyet a Dancing with the Stars stylistjánál töltöttek. Az egyértelmű, hogy jól érzik magukat egymás társaságában, de nem akarják még konkrétnak nevezni azt, ami köztük alakulgat – magyarázta az ismerős a titkolózást.

Persze, egy ilyen érzelmileg felfokozott állapotban előfordul, hogy elszólják magukat, avagy olyat posztolnak, amely árulkodhat az érzelmeikről. Mint most, amikor Anna akár akaratlanul is utalhatott arra, hogy része lehet Krausz Gábor új, részben már külföldön zajló életének: tüzes hangulatjelekkel kommentálja volt táncpartnere friss képét, vagy Ausztriából oszt meg tartalmat a közösségi oldalán.

– Kifejezetten jól jött nekik, hogy Gábornak hetente akár több napot is Ausztriában kell töltenie, amely ugyan munka, de közben egy picit el tudnak bújni a világ elől és kettesben kitalálni, hogyan tovább – súgta meg az ismerős.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?