Celeb / Híresség

A viselkedése már veszélyeztette a műsort: ezért rúgták ki Teót az Éjjel-nappal Budapestből

Budapest — Eddig szinte semmit nem lehetett tudni arról, miért vált meg az Éjjel-nappal Budapest az egyik markáns szereplőjétől, Teótól.

 

 

 

 

 
Az RTL II egyik legsikeresebb műsora, a hétköznaponta 21.30-kor jelentkező széria a napokban erősítette meg, a stábból távozik a karaktert megformáló Gerendásy Gábor (41). Az okokra nem tértek ki, ahogy a szereplő is hallgatott. Lapunknak egy, a produkcióhoz közel álló személy elárulta, Gerendásyval nem először akadt problémája a sorozat készítőinek, akik végül úgy döntöttek, a jövőben nem kívánnak együtt dolgozni a férfival, aki 2018 májusa óta volt a csapat tagja. A Blikket a produkcióhoz közel álló személy kereste meg azzal, hogy mesél az ügy hátteréről.

„Az egész egy éve kezdődött. Teó egyszer csak napokra eltűnt, hiába keresték, semmire sem reagált. Végül, amikor megjelent a forgatáson, nem volt olyan állapotban, hogy dolgozzon, nem tudott kamera elé állni” – mesélte a bennfentes, kiemelve, a stábnak ilyenkor át kell szerveznie a forgatást.

Ennek ellenére a produkció igyekezett alkalmazkodni Teóhoz: az informátor állítja, a stábtagok megértették, hogy nehézségekkel küzd, így büntetés helyett segíteni próbálták. Gerendásy hamarosan ismét munkába állt, ám az év során magánéleti nehézségei adódtak. Hosszabb fizetett szabadságot kapott, valamint a sorozat szakemberei is segítettek neki a nehéz időszakban. Úgy tűnt, ÉNB Teó ismét egyenesbe jön, tavaly még az RTL Klubon sikerrel futott A Konyhafőnök VIP-ben is versenyezhetett, nem is teljesített rosszul, ám információink szerint idén év elején újra nem jelent meg a forgatáson.

 

 

 

 

„Amikor végre sikerült elérni telefonon, már lehetett érezni, hogy gond van. Közölte, tudja, hogy egész héten forgatnia kellene, de nem fog” – mesélte a bennfentes„Ekkor döntöttek úgy, hogy nem kívánnak tovább dolgozni vele, mert az adás biztonságát veszélyezteti a viselkedése. Ennek ellenére úgy tudom, nem engedték el a kezét, igyekeznek segíteni neki.”

Távozása óta több alkalommal is kerestük Gerendásy Gábort, ám érdemben nem reagált a hívásunkra, míg a csatorna csak rövid kommünikében reagált kérdéseinkre.

„A távozás tényét megerősítettük, ennél többet nem tudunk mondani” – adta tudtunkra az RTL Magyarország Marketing- és Kommunikációs Igazgatósága.

Videón üzent

Az elmúlt napokban Gerendásy Gábort a közösségi oldalán rengetegen faggatták a történtekről. Gábor érdekes videóüzenetben válaszolt a kérdésekre. – Maradjunk abban, hogy összekülönböztünk néhány dolgon. Egy biztos, nem maradtok nélkülem – suttogta a furcsa videó végén Gábor.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?