Celeb / Híresség

Ganxsta Zolee páros lábbal szállt bele Azahriah-ba: „Kicsit feminimebb srác… olyan sz*rt csinál, hogy le a kalappal”

Kőkemény véleményt fogalmazott meg a rapper a 21 éves Azahriah-ról. Miközben leszögezte, hogy neki egyáltalán nem tetszik, amit az előadó csinál, hozzátette: azt nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy „megtöltött 3 pusit”.

 

 

 

Ganxsta Zolee nem fogta vissza magát, amikor Azahriah-ról kérdezték. A rapper a BOM MŰHELY műsorában beszélgetett L.L. Junior és Saiid társaságában. A zenészek diskurzusa közben Azahriah-ra terelődött a szó, mire Ganxsta Zolee egy igen erős véleménnyel állt elő.

Először is kijelentette, az, hogy neki mi tetszik és mi nem, csak egy vélemény, tény viszont, hogy „ha valaki nézőszámokat csinál, és tényleg komoly hallgatottsága van, azt nem lehet megkérdőjelezni”.

Később elárulta, hogy neki például Krúbi munkássága kifejezetten tetszik, ám Azahriah-ról más véleménye van.

„Ez a másik fiú, ez a kicsit feminimebb, nem mondom, hogy az én világom. De aki három pusit csinál… mit lehet arra mondani?” – célzott Azahriah-nak a Puskás Arénában megtartandó koncertjeire, hiszen a fiatal sztárnak háromszor is sikerült eladni az összes jegyet.

Technikailag ügyes, csak amit csinál, az olyan sz*r, hogy le a kalappal.

Ettől függetlenül egy nagyon ügyes gyerek. Aki a sz*rt jól csinálja, az nagy dolog” – tette hozzá nevetve Ganxsta. A másik két zenész viszont azonnal megvédte Azahriah-t: Junior például azt mondta, neki kifejezetten tetszik a srác zenéje.

A sztárok Azahriah-ról a videó 13 percében kezdenek beszélgetni.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?