Celeb / Híresség

Megáll az ész: Molnár Anikó nagyobb kebleket kér karácsonyra

Pikáns kérdésekre felelt a valóságshow-szereplő: a telt idomaiért imádott Molnár Anikó mellműtétje után még nagyobb keblekre vágyik.

 

 

 

Molnár Anikóra igaz a mondás: a saját szerencséjének a kovácsa. Szorgalommal, dolgos napokkal igyekszik megteremteni magának a vágyott életszínvonalat. Sminktetoválói civil állása mellett máshonnan is jut bevételhez.

Telt idomokkal hódít Molnár Anikó

Az egykori valóságshow-szereplő 48 évesen is örömmel éli meg nőiességét, telt idomainak bőven akad rajongója. Az OnlyFans nevű előfizetős erotikus oldalon a legkeresettebb felhasználók között szerepel, és elmondása szerint sok munkája van abban, hogy követőket szerezzen és megtartson. Míg sokan könnyű pénznek tartják a vetkőzést, Anikó korábban elmondta, igenis fáradságos munka megszervezni a fotózásokat, a díszletet, a sminkest és a marketinget. 

A következő a 800 köbcenti lesz!

Az erotikus modell nemrég kérdezz-felelek játékot hirdetett a követőinek, s készségesen válaszolt a legpikánsabb kérdésekre is. Elárulta például, hogy karácsonyra különleges képsorozattal készül az oldalára előfizetőknek. Ugyanis megjelenését nemrég új keblekkel turbózta fel, a korábbinál nagyobb implantátumokkal hódítva.

Egy rajongója megkérdezte: „Miért kellett a 650 köbcenti?
Mert 648-ast nem gyártanak — vágott vissza Anikó, majd elárulta:

De a következő a 800 köbcenti lesz!

S ha ezzel nem borzolta volna fel a kedélyeket eléggé, az éjszakai viseletét illetően elárulta: 

Pizsiben fekszem, anélkül kelek.

„Nem kergetek hamis illúziókat”

Felmerült az a kérdés is, hogy jól érzi-e magát a testében, illetve, hogy mennyire szemérmes.
Sok hibám van, nem kergetek hamis illúziókat 48 évesen, de megteszek mindent, ami tőlem telik… Kapcsolatokban nem vagyok az” — árulta el pajzánul Anikó, aki nyáron arról vallott, hogy még keresi a társát. Válaszaiból az szűrhető le, hogy továbbra is szingli és nyitott, a kor pedig nem számít neki. 

Lényeg, hogy boldogság legyen

 — válaszolta arra a kérdésre, hogy idősebb vagy fiatalabb partnert keres-e magának.
forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?