Belföld, Celeb / Híresség

Zámbó Marietta is kiborult az RTL-re, fenyegetőzni kezdett A Király miatt: „Ezt nem fogják megúszni, a jó Isten mindenkinek elhozza a sorsát”

Zámbó Marietta is hangot adott a nemtetszésének A Király című sorozattal kapcsolatban. Teljesen kikelt magából, és állította, a testvéreknek semmi köze a produkcióhoz.

 

 

 

Mint azt megírtuk, nagy felfordulást okozott a Zámbó családban a Zámbó Jimmy életéről készült sorozat, A Király. Bár hónapokkal ezelőtt debütált az RTL streamingszolgáltatásán, a csatorna az esti órákban az elmúlt hetekben levetítette a nézőinek. Bár a családtagok engedélyével részben az előadó csepeli otthonában forgatták a részeket, az, amelyikben az énekes egy autóban csalta meg a feleségét és megalázóan beszélt vele, kiborította a bilit több hozzátartozónál is. Jimmy unokája életében először rakott ki posztot, soha nem szólalt fel a családdal kapcsolatos témában, de kikérte magának, hogy így ábrázolták és állítása szerint lejáratták a legendás zenészt.

Jimmy özvegye, Edit asszony is kibukott, és azzal érvelt, hogy nem ezt a forgatókönyvet írta alá. Felháborodva jegyezte meg: csak az első 2 részt látta, nem volt hajlandó tovább nézni, mert hetekig nyugtatóval élt emiatt. Zámbó Árpy és Krisztián is kifejezte nemtetszését, majd jött a csatorna válasza:

„Az örökösök a forgatókönyvet megismerték és elfogadták. Díjazást kaptak. A szerződés további rendelkezései, így többek között a díjazás mértéke üzleti titok részét képezi” – zárták rövidre.

Bors felkereste Jimmy testvérét, Zámbó Mariettát, aki már nagyon maga mögött szeretné hagyni az botrányt, de annyit még kiemelt, hogy a Zámbó testvérek nem tudtak a sorozat készítéséről és nem is adták beleegyezésüket hozzá. Semmi közük nem volt az RTL által sugárzott produkcióhoz.

„Szégyelljék el magukat azok, akik az édesanyámat és a testvéremet ilyen mocskos módon ábrázolták. A jó Isten mindenkinek elhozza a sorsát, a karma utol fogja érni ezeket az embereket. Ezt nem fogják megúszni! Erről a filmről mi testvérek nem tudtunk, ehhez nekünk semmi közünk nem volt!” – fakadt ki Marietta.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?