Celeb / Híresség

Előkerültek Szabó Zsófi intim fotói

Szabó Zsófi sosem volt még ennyire bevállalós, mint ezeken a képeken.

 

 

 

Szabó Zsófi jelenleg egy megkerülhetetlen alakja a magyar televíziózásnak, bár általában nem a műsorvezetői teljesítménye miatt születnek róla a cikkek, hanem sokkal inkább a magánélete miatt. Ez egy elég furcsa dolog, hiszen szinte semmit sem árul el a nyilvánosságnak a szerelmi életéről, mégis folyton arról van szó, lassan mindenkivel összeboronálták már a sajtóban – annak idején állítólag még Puskás-Dallos Peti is bepróbálkozott nála:

Egyedül annyi biztos Szabó Zsófi magánéletével kapcsolatban, hogy a legutóbbi felvállalt partnere Hosszú Katinka exférje, Shane Tusup volt, akivel nagyon hirtelen ért véget a kapcsolatuk, és a mai napig nem lehet tudni, hogy pontosan miért. Szárnyra keltek elég durva pletykák a sztáredző viselkedésével kapcsolatban, de ő ezeket elutasította, és azóta sem derült ki az igazság arról, miért mentek szét.

SOKAN SZABÓ ZSÓFIT TARTJÁK AZ ORSZÁG EGYIK LEGSZEBB, LEGDÖGÖSEBB NŐJÉNEK, VALÓSZÍNŰLEG EZÉRT IS VAN AZ, HOGY ILYEN SOKAT FOGLALKOZNAK AZ EMBEREK A SZERELMI ÉLETÉVEL.

Nos, az egyelőre még kérdéses, hogy éppen van-e párja Szabó Zsófinak, vagy sem, de most ismét izgalmas ügybe keveredett, ugyanis előkerültek a régi intim képei, amiket nem más készített róla annak idején, mint Ördög Nóra szeretett férje, Nánási Pál, Magyarország talán legismertebb sztárfotósa – és talán mondani sem kell, hogy szokás szerint remek munkát végzett.

Szabó Zsófi bevállalós felvételein szinte csak bugyi van a műsorvezetőn, esetenként pedig úgy pózol félpucéran, hogy csupán egy nyakkendő takarja a kebleit. Minden fotón gondosan ügyeltek arra, hogy a csinos híresség nehogy véletlenül túl sokat mutasson magából, de így is elképesztően forrók lettek ezek a képek, amiket ide kattintva lehet megtekinteni Nánási Pál honlapján, de csak saját felelősségre.

Biztosan sokan elfelejtették már, de évekkel ezelőtt énekesnőként is bemutatkozott Szabó Zsófi – akit érdekel, az itt meghallgathatja az egyik dalát:

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?