Celeb / Híresség

„Egy nő, annyit ér, amennyit költenek rá” – jelentette ki A Város Királynői sztárja, Micheller Mónika

Akropoliszra néző lakás és magántengerpart: ez Micheller Mónika élete, aki az RTL-en futó, A Város Királynői című műsorban mutatkozott be. Ám a kisfilmjében mondott olyasmit is, ami sok embert kiakaszthat.

 

 

 

Elstartolt A Város Királynői című reality, és máris belefutottunk egy olyan elszólásba, amely túlmutat azon, hogy valaki felvág a vagyonára. Micheller Mónika hangot adott annak, hogyan gondol önmagára és a nőkre általában.

Micheller Mónika és görög párja, Dino 3 éve vannak együtt. A férfi a festői Athénból származik, ahol a város felett lebegő, 600 négyzetméteres ingatlanból csodálhatják az Akropolisz maradványait. Ha pedig megunnák a nyüzsgést, elutazhatnak a város melletti rezidenciára is, ahol saját tengerparton és a közeli Poszeidón-templom nyugalmába veszve élvezhetik egymás társaságát – írja a meseéletet élő nőről az rtl.hu.

Bemutatkozó kisfilmjében ő maga is beszél az életéről: a csillogó tárgyakon és a luxusingatlanokon túl a gondolkodását is megvillantotta.

Egy nő, annyit ér, amennyit költenek rá

– mondta szemérmetlenül drága öltözékében, amely elmondása szerint „csak 820 ezer forint”.

Ezzel a mondatával nem feltétlenül lopja be magát sokak szívébe. Lehet, hogy csupán egy rosszul megfogalmazott gondolatról van szó, ám ezt a szemléletet nehéz félreérteni. Úgy tűnik, Mónika tárgyiasítja a saját nemét, és úgy véli, anyagi javakkal lehet kifejezni egy nő értékét.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?