Celeb / Híresség

Berki Krisztián özvegye: „Voltak hangos vitáink, ettől függetlenül igaz szerelem volt a miénk”

Berki Krisztián halála óta már több mint egy hónap eltelt, ám a felesége csak hosszú idő után tudott megszólalni a történtekkel kapcsolatban.

 

 

Berki Mazsi fájdalma még mindig hatalmas, de mára már tud mosolyogni, hiszen kislánya, Emma erőt ad neki. Az özvegy csak könnyek között képes beszélni néhai férjéről, mert bár voltak problémák a kapcsolatukban, a szerelem soha nem múlt el.

„Igaz, hogy voltak hangos vitáink, ettől függetlenül igaz szerelem volt a miénk. Minden konfliktus ellenére tudtuk, mennyire szeretjük egymást. Sajnos, akkor halt meg, amikor rendezni tudtuk a kapcsolatunkat, órákon keresztül beszéltünk a tragédia előtti éjszakán. Szerdán kért még egy utolsó esélyt, hogy bizonyítson nekem. Én voltam az utolsó hívása és sms-e a telefonjában” – mondta Berki Mazsi a Borsnak.

Az özvegy azt is elárulta, hogy Krisztián a halála előtt még kért tőle egy utolsó esélyt, s úgy tűnt, hogy meg tudják javítani a kapcsolatukat.

„A mai napig felfoghatatlan számomra, hogy elvesztettem a férjemet. Olyannyira, hogy mindig azt képzelem, ő csak a hálószobánkban fekszik, miközben csinálom a dolgomat, és várom, hogy egyszer csak megszólal” – vallotta be az özvegy.

Mazsi a kislánya miatt próbál erős maradni, hiszen nem teheti meg, hogy elhanyagolja őt, Emma érdekei számára a legfontosabbak.

„Sokan aggódtak értem, hogy nyugtatókon élek, de én csak egy alkalommal, a tragédia napjának éjszakáján vettem be egy fél szemet, mert még mindig szoptatok. A kislányom egészségét tartom szem előtt” – mondta a szomorú édesanya.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?