Celeb / Híresség

Édeshármas: mit csinál együtt Gáspár Győző, A Nagy Ő Virágja és Schumacher Vanda egykori randipartnere? – fotó

Gáspár Győző oldalán tűnt fel A Nagy Ő Virágja és a Power of Love egyik szereplője, Ibrahim.

 

 

 

Ahogy azt már mi is megírtuk, Jákob Zoltán szakítása után újra előkerült A Nagy Ő Virágja, aki a Top 5 lány közé verekedte magát. A fitneszmodell állítása szerint a milliárdos hibázott, amikor Bettit választotta helyette, ezért a mai napig várja Jákob hívását, hogy újból egymásra találjanak.

Ám Virág addig sem tétlenkedik, fotózásokra és forgatásokra jár, ami most sem történt másképp. Azt azonban nem árulta el, pontosan mi az apropója annak, hogy egy mikulásos fotósorozattal rukkolt elő, mindössze annyit, hogy kikkel fogott össze. Gáspár Győző és Schumacher Vanda korábbi randipartnere, a Power of Love sztárja, Ibrahim is feltűnt a posztban, amelyet a showman tett közzé. A hármas egyelőre titkolja, mi miatt pózolnak egymás mellett, de egy sejtelmes szöveget azért közöltek.

„Vannak, akik inkább a szívükre hallgatnak, nem arra, amit mások diktálnak. Ritkán találkozni ilyen emberekkel, de ők azok, akik emlékeztetnek arra, hogy ha elindultál az utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, hogy jó abban hinni, hogy nincs ‘nem tudom’, hogy nincs ‘úgyse sikerül’ vagy ‘lehetetlen’. Ők emlékeztetnek minket arra, hogy jó elhinni, lehetetlen nem létezik” – olvasható a bejegyzésben.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?