Celeb / Híresség

Tóth Gabi elárulta: a gyerekéből meríti az erejét – videó

Amellett, hogy a média még mindig Tóth Gabi és Krausz Gábor válásától hangos, az énekesnő rengeteg helyen próbál meg helytállni egyszerre. Elárulta, hogyan küzdött meg a nyár megpróbáltatásaival.

 

 

 

Annak ellenére, hogy Tóth Gabi egy komoly magánéleti válságon ment keresztül az elmúlt hónapokban, szinte megállás nélkül dolgozott ebben az időszakban is, ráadásul a fárasztó koncertek és a hosszas forgatások mellett édesanyaként is helyt kell állnia az életben. A Sztárban sztár leszek! mestere elárulta, hogy készült fel az új évadra.

Én egyébként nagyjából ugyanazt hozom, ugyanazt adom, mint először, amikor beültem a mesterszékbe. Talán annyi, hogy most már több szempontot figyelembe veszek, hogy ki az, akin már az elején, az első jelekből látom, hogy alkalmas arra, hogy az élő showb-a kerüljön – osztotta meg Gabi a Tények Pluszban, hogy hogyan látja magát a Sztárban sztár leszek! mestereként.

A riportból kiderült, hogy a felfokozott állapotban történő forgatások között Tóth Gabi a nehéz napok után kislánya ölelő karjaiból nyeri az erőt.

Kéthetes forgatás a válogatás, aztán egy pár nap. Olyan felfokozott állapotba kerülünk, hogy van hogy utána én másfél hónapig nem tudok magamról. Közben nyilván megy az élet, anya vagyok, megyek közben koncertezni. De közben meg alig várom, amikor újra jön, mert imádom minden pillanatát – fejtette ki az énekesnő, aki a most szombaton adásba kerülő részben komoly vitába került Majkával, ami után végül kiborultan viharzott ki a Sztárban sztár leszek! stúdiójából.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?