Celeb / Híresség

Alekosz ingyen kapott egy többmilliós autót, mert rajonganak érte az emberek – Sosem tapasztalt imádat a görög hős körül

Az Alekosz körüli rajongás nem akar alábbhagyni. Ezúttal egy többmilliós autót kapott ajándékba egyik rajongójától.

 

 

 

Újabb hihetetlen fejezet kezdődött Alekosz közel sem szokványos történetében. A korábban a BRFK által is megfigyelt realitysztár az elmúlt egy évben olyan szintre emelte a személye iránti rajongást, amilyenre még akkor sem volt példa, amikor a ValóVilág 4.-ben minden mozzanatát egy egész ország figyelte.

Kapott már ingyen klímát, rohanták meg rajongók az RTL székháza előtt, országjáró turnéja során pedig kivétel nélkül telt házas szereplésekkel szórakoztatta kedvelőit.

Akikből akadnak egészen megszállottak, persze a szó jó értelmében. Alekosz érdi otthona előtt rendszeresen tűnnek fel olyanok, akik aláírást vagy közös fotót kérnek tőle, de bőven akadnak olyanok is, akik már ajándékot is visznek magukkal kedvencüknek, akinek háza mára egyfajta zarándokhellyé vált.

Egy rajongó azonban alaposan túltett a többin. A Hellén harcos ugyanis közösségi oldalán most bejelentette, hogy egy követőjétől teljesen ingyen kapott egy 9 millió forintos autót, aki azért adta át a járgányt a Mexikót is meghódító celebnek, mert egyszerűen rajong érte és azért, amit csinál.

„Ezúttal nem kértem. Kaptam. Eljött a korszakváltás. Hölgyeim és uraim! Örömmel, nagy büszkeséggel jelentem. Egy vadonatúj autót kaptam!! Ingyen!! Ajándékba. A K.S.A. Mopedautó Hungary Kft. tulajdonosa, ezzel köszönte meg a 13 évet.

Nem szponzorautó!! Tényleg az enyém. Hihetetlen hogy van ember, akiben ekkora rajongást, ekkora szimpátiát voltam képes ébreszteni, hogy ezt a majd 9.000.000. árú mopedautót nekem adja. Továbbmegyek. Márkanagykövet is leszek” – adta hírül bejegyzésében Alekosz.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?