Celeb / Híresség

Valami készül: Gáspár Győzőt A Nagy Ő Virágjával kapták lencsevégre, akin alig volt ruha

Győzike a gyönyörű fitneszversenyzővel falatozott.

 

 

 

Péntek-Gyulai Virágot először a 2022-es A Nagy Ő-ben ismerhettük meg, amikor Árpa Attila szívéért szállt harcba, ám a színész pár nap után hazaküldte őt. A gyönyörű fitneszversenyző idén visszatért a párkereső műsorba, és Jákob Zoltánért is versengett, aki végül Hajnal Bettinát választotta. Most a szemfülesek észrevehették, hogy a hölgyet Gáspár Győző társaságában kapták lencsevégre.

A showman Instagram-sztorikba posztolt ki képeket, amelyeken azt láthatjuk, hogy Győző a kissé lengén öltözött – mindössze egy szexi piros bodyt viselő – Virággal lila hagymát, töpörtyűt és pogácsát falatozik. A képeket a modell is megosztotta a saját közösségi oldalán.


Valami készül– fűzte a képhez Virág, aki egyelőre semmilyen konkrétumot nem árult el arról, mi volt a találkozó apropója.

Gáspár Győző jelenleg a feleségével, Gáspár Beával együtt versenyez a TV2 Párharc című műsorában, amelynek legutóbbi adásában zokogva panaszolta el, mennyire csalódott magában amiatt, hogy a legnagyobb félelmét nem sikerült legyőznie.

Ez nem a mi játékunk, Bea. Egy magasság kitolt velünk. Tudod, mit érzek? Egy csalódott embert érzek, aki férfiként egy nulla, apaként egy nulla, férjként egy nulla– jelentette ki Győző.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?