Celeb / Híresség

Brutális balhé: Tóth Gabi ordítozva szitkozódott, majd elrohant a stúdióból

Ilyen kemény szitkozódást még nem láthattunk a műsor történelmében!

 

 

 

Szombaton láthatták a nézők a Sztárban Sztár leszek! második válogatóját. A mestereknek egyáltalán nem lehetett oka panaszra, ugyanis a felhozatal tele volt tehetséges fiatalokkal, akik hatalmas előadásaikkal szórakoztatták a közönséget. Mégis, Majkának és Tóth Gabinak sikerült elrontania a jó hangulatot, miután durván összeszólalkoztak az adás közben. A könnyed műsor, gyorsan drámává változott.

Miután Majka sikeresen bezsebelte a legújabb versenyzőt is a többi zsűritag úgy érezte, az énekes elnyomja őket és durván lecsap minden tehetséges énekesre, őket kiszorítva a mezőnyből. A probléma kapcsán Tóth Gabi szólalt fel, de úgy, hogy rendesen megijedtek a nézők.

„Ne legyek erőszakos? Nekem te ne mond már b*******, hogy ne legyek erőszakos! Hát nálad erőszakosabb ember kevés van” – emelte fel a hangját először Majka.

„Olyan dolgokat mondtál rám ország-világ előtt, amik nem voltak igazak. Utána már azt írja az összes ember. Én már csöndbe maradok, ennyi” – felelte hangosan Gabi, aztán már nem bírta visszafogni magát.

„Elegem van már belőled Majoros. Vitatkozzon veled a tököm most már, de tényleg, megint velem kötekedsz. A Babett-tel nem kötekedsz, mert az meg be van szarva tőled, aztán nem szól vissza neked. Basszus ne haragudjatok, de ez k****ra gáz”

szidta Majkát, aki szóhoz se tudott jutni.

Ezután pedig olyat tett, amire senki sem számított.

„Megint ugyan az lett, hogy én leszek a nagy pofájú hisztérika, aki kimegy a stúdióból, mert felcseszted az agyamat” – zárta le a vitát Tóth Gabi, majd kisétált a stúdióból.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?