Celeb / Híresség

Előkerült Diana hercegné eltitkolt lánya. Lehet, hogy nem Vilmos lesz a trónörökös?

Sötét titok derült ki.

 

 

 

 




 

Egy ideje pletykálják, hogy Diana hercegnőnek született egy gyermeke, aki a Sarah nevet kapta. A kislány nevelőszülőkhöz került a palota nyomására, majd felnőttként az Egyesült Államokba költözött. Állítólag azért kellett elhagynia a szigetországot, mert miután Károly herceg fülébe jutott, hogy ő azt gondolja, a ő felel Diana haláláért, életveszélyben érezte magát. A Globe magazin talált egy fotót Sarah-ról, amelyen rendkívüli módon hasonlít Dianára – írja a Femcafe.

Pletykálnak egy utcai kamerafelvételről is, amin Károlyt látni, miközben egy szőke, hosszú hajú lánnyal veszekszik az utcán. A lap állítása szerint ekkor szembesítette Károlyt Sarah, hogy tudja, hogy ő okozta Diana balesetét. A lány Amerikába menekült előle, ahol Katalin hercegnővel és Vilmossal is találkoztak egy tengeren túli utazásuk alkalmával.

Más forrás azt állítja, hogy Sarah igazából Diana és Károly első gyermeke, aki úgy született, hogy a palota kérésére petesejtet és spermát vettek le a királyi pártól, amit orvosuk nem semmisített meg, hanem kettejük örökítőanyagából embriót hozott létre, amit beültetett saját feleségébe, aki kihordta a valódi trónörököst. Sarah 10 hónappal hamarabb született, mint Vilmos, így az öröklési sorban is előrébb van. A felvételen állítólag a trónra való igényét jelentette be apjának, aki kiakadt a hír hallatán.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?