Kvíz

Te vagy az Ász, ha 10 másodpercnél rövidebb idő alatt kiszúrod a nyuszit a bozótosban, az emberek 90%-a nem találja meg soha

Ez a szórakoztató és egyben kihívást jelentő feladvány egy brit bulvárlapban jelent meg, ahol az olvasóknak egy fotón kell megtalálniuk egy rejtőzködő nyulat az aljnövényzetben. A feladatnak nem csak szórakoztatás a célja, hanem az is, hogy felmérje az emberek megfigyelőképességét és problémamegoldó képességét. A cikk szerint a PsycheCentral adatai alapján az emberek nagy többségének, 98 százalékának az IQ-ja 130 pont alatti. Ezért különlegesnek számít, ha valaki 10 másodpercen belül megtalálja a nyulat a képen, mivel ezt a képességet 130 feletti IQ-val rendelkező személyek tudják megtenni.

nyuszi bozotos kiszurod jatek sassy

A lap állítása szerint csak az emberek körülbelül 2 százaléka képes erre a gyorsaságra, ami azt jelenti, hogy ez a feladvány valóban kiváló módja annak, hogy teszteljék az olvasók megfigyelési és észlelési képességeit.

Az ilyen típusú feladványok nemcsak szórakoztatóak, hanem jó agytornát is jelenthetnek, és képesek felkelteni az emberek érdeklődését a különböző kognitív képességek iránt.

Itt a segítség, ha nem találod a megoldást, Bekarikáztuk neked a nyuszit!

Kepernyofoto 2023 11 22 15.10.18




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?