Ezoterika, Kvíz

Válassz egy holdat, és tudd meg, mit tartogat számodra az ősz

Készen állsz egy izgalmas tesztre? Akkor válassz egy holdat, és tudd meg, mi vár rád 2020 őszén, és mit tanácsol neked az Univerzum.

 

 

A Hold meghatározhatja életed bizonyos aspektusait. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egy holdat ábrázoló képet a három közül. Ne gondolkodj túl sokat, hagyd, hogy a megérzéseid vezéreljenek, és azt a képet válaszd, ami a leginkább a lelkedhez szól. Sikerült választanod? Ha igen, olvass tovább, hogy megtudd, mit tartogat számodra ez az ősz.

Ha az első holdat választottad, békés időszak vár rád

Egy igazán zűrzavaros nyár után az Univerzum meghallgatta a kérésedet, és segít abban, hogy olyan békés, csendes őszben lehessen részed, amire teljes szívedből vágytál. Használd ki ezeket a hónapokat, és próbálj önmagadra összpontosítani – tölts több időt egyedül, fedezd fel újra önmagadat, derítsd ki, mi az, ami boldoggá tesz, és küzdj meg azokért a dolgokért, amik mosolyt csalnak az arcodra.

Az Univerzum tanácsa a számodra

Nincs szükséged senkire, ahhoz, hogy boldog légy. Te önmagadban is teljes vagy, nem kell kapcsolatban lenned ahhoz, hogy boldog lehess. Találd meg a szeretetet a saját szívedben – mert ez a szeretet legtisztább és legőszintébb formája.

Ha a második holdat választottad, érzelmi szempontból rendkívül szép időszak vár rád

2020 ősze gyönyörű meglepetéseket tartogatd a számodra az érzelmi életed területén. A kérdés már csak az, vajon hajlandó vagy-e meghozni a szükséges kompromisszumokat a szerelem érdekében? Ha már kapcsolatban vagy, akkor az intenzív, érett és őszinte beszélgetések időszaka vár rád, hogy pároddal közösen dönthessetek a jövőtökről. Ha egyedülálló vagy, Ámor már készenlétben áll, csak a megfelelő pillanatra vár, hogy kilőhesse azt a bizonyos nyilat.



Az Univerzum tanácsa a számodra

Bármi legyen is a helyzet, soha ne add fel önmagadat. Ne mondj le az önmagad iránt érzett szeretetről, a mostani életedről, a kedvteléseidről, szenvedélyeidről. Ne kövesd el azt a hibát, hogy elveszel egy kapcsolatban.

Ha a harmadik holdat választottad, új tapasztalatok várnak rád

Készen állsz rá, hogy kilépj a komfort zónádból, és átéld életed legintenzívebb hónapjait? Ha igen, csatold be a biztonsági övedet, és készülj fel egy olyan őszre, amilyenben még nem volt részed életed során. A hullámvasút, amire most felszállsz, a legérdekesebb utakra visz majd, amelyek során megtanulhatod a legfontosabb leckéket, és közben hatalmas meglepetésekben lesz részed.

Az Univerzum tanácsa a számodra

Szabadulj meg minden akadálytól és faltól, amit a szíved köré építettél. Élj szabadon, válaszd a boldogságot, kísérletezz, ismerkedj új emberekkel, szeress, és élvezd az életet, úgy ahogy van, minden jóval és rosszal együtt.

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?