Celeb / Híresség

Terhes lehet Berki Mazsi – kép

Mint írtuk, újabb luxusutazásával dicsekszik a közösségi oldalain Berki Mazsi, aki jelenleg Tenerifén nyaral a barátjával, Zoltánnal, akit eddig rejtegetett a nyilvánosság elől, de nemrég úgy döntött, hogy mégis megmutatja. Talán azért, amit mindenki találgat legújabb fotója alatt, ugyanis azt gondolják a követői, hogy máris terhes lehet Berki Mazsi.

 

 

 

Az özvegy nem tud leállni a fényűző életvitelének mutogatásával, most is ontja magáról a képeket és videókat, az egyiken most megmutatta a régóta rejtegetett élettársát is. De sok felvételt mutat saját magáról a szebbnél szebb helyeken, az egyik képe azonban gyanakvásra adott okot a követői között.


Bár Berki Mazsi az utóbbi időben teljes átváltozáson ment keresztül, szinte már rá sem ismerni. Nemcsak a plasztikai beavatkozásoknak köszönheti a változást, de sokat fogyott és rengeteget sportol, így előszeretettel mutogatja kockás hasát, amit most egy másik szögből fotózott, és máris beindultak a találgatások, talán terhes lehet Berki Krisztián özvegye.

Terhes vagy?

– tette fel a kérdést egy követője, de Berki Mazsi azóta sem válaszolt rá, viszont megtették helyette elég sokan.

Szerintem simán lehet, de az is igaz, hogy rossz szögben lett fotózva, és így úgy tűnik, mintha lenne hasa. Közben meg látszik, hogy kockás – válaszolt egy másik kommentelő a felvetésre.

Ugyan már, kockás a hasa! – írta felháborodva egy másik követő, aki teljesen nem ért egyet a felvetéssel, hogy Berki Mazsi gyereket várna. Az özvegy még nem válaszolt a követői kérdésére, azonban újabb és újabb képeket mutogat a luxusnyaralásáról. 


forrás: origo.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?