Celeb / Híresség

Metzker Viki melltartó nélkül akkorát villantott, hogy hőségriadót rendeltek el miatta

A gyönyörű lemezlovas bevállalós képei kánikula nélkül is forróságot okoznak.

 

 

 

Metzker Viktória nem véletlenül az ország egyik legismertebb lemezlovasa, hiszen nem elég, hogy jól boldogul a dj-pult mögött, még mellette szemkápráztatóan gyönyörű is, és ez bárhogy is nézzük, pusztító párosítás egy buliban. Viki mindig meg szokta osztani a közösségi oldalán, hogy egy adott hónapban mely napokon hol találkozhatnak vele a rajongói, és bizony nem túlzás azt mondani, hogy eléggé be van táblázva a nyári időszakban.

Ettől függetlenül mindig szakít időt a pihenésre és a szerelmére, hiszen Metzker Viktória már jó ideje boldog párkapcsolatban él kedvesével, akivel a napokban több közös fotót is posztolt. Viki az Instagram-ra rakott ki képeket arról, hogyan lazulgat otthon a medencéjük mellett, vagy éppen benne, amikor hűsölni, felfrissülni támad kedve.

Mondani sem kell, hogy Metzler Viki még mindig elképesztően dögös, és hát a fürdőruhás képei is igen bevállalósak, amik már önamgukban is elég forrók ahhoz, hogy hőségriadót rendeljenek el miatta, pláne ha mellette még kánikula is tombol az országban.

Alább összegyűjtöttük az elmúlt napok legjobb villantásait a lemezlovastól, így egy helyen csodálhatjátok meg a Baywatch-ot megidéző fürdőruhás képeit, illetbe a melltartó nélküli fotográfiákat is.


forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?