Celeb / Híresség

„Mossatok fel” – Tolvai Reni végre megmutatta gigantikus melleit

Nem semmi, mi gömbölyödik ott.

 

 

 

Tolvai Reni az utóbbi időben sokan beszélt arról, hogy úgy érzi, egészen eddig megvezették. A szakemberek ugyanis azt mondták neki, hogy nem éri meg albumot készíteni, legfeljebb single dalokat célszerű kiadni. Egészen eddig meg is fogadta a gyönyörű énekesnő ezt, most azonban a sarkára állt. Úgy döntött, hogy túl sokáig volt egy helyben, és eljött az ideje, hogy kitörjön. Részben magyarul szeretne énekelni, több klipet akar forgatni, és végre berobban az új albumával. Ezt pedig nem semmi képpel promózza. 

Tolvai Reni két dolgot szeret csinálni: énekelni és megmutatni, milyen szép teste van. Gyakran éri az a vád, miszerint a magamutogatással többet foglalkozik, mint az énekléssel, és amikor koncertezik vagy videót foglal, akkor is túl nagy hangsúlyt kap a szexizése. 

Nos, úgy tűnik, ezek a vádak nem igazán zavarják Tolvai Renit, ugyanis érkezik az új album, ezt pedig egy olyan szexi fotóval harangozta be, hogy az ember érzékszervei közül a fül lesz az utolsó, ami életre kel. A melleti gyakorlatilag semmi nem fedi el, kezeit pedig kéjesen helyezi a hasára. Sok rajongó szeme kikerekedett, és méltatják szépségét: 


Ájulok el, mossatok fel
– írta egy kommentelő. 
forrás: borsonline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?