Celeb / Híresség

Kulcsár Edinát kiborítja G.w.M betegsége: „Nem tudom, meddig bírja még…”

Aggódnak a közeli barátai a családanyáért, aki állítólag a teljes kimerültség határára került.

 

 

 

Aggasztó képsorokat láttak azok, akik előfizettek Kulcsár Edina Instagram-oldalára. Az egykori szépségkirálynő és férje, Varga Márk, azaz G.w.M több mint egy hete valóságshow-t indított az életükről, ami háromnaponta úgynevezett vlog formájában érkezik azoknak, akik kifizették az 1790 forintos havi díjat.

Az általában félórás adások arról szólnak, milyen nehézségekkel küzd a házaspár: a rapper fülében elmozdultak a kristályok, emiatt sokat szédül, ráadásul depressziót is diagnosztizáltak nála. G.w.M napokig kórházban feküdt, ám a családjához való hazatérése után is rendkívül hektikus maradt az állapota, hiába szed gyógyszereket, amit a videóblogokban is megmutatott. A vasárnap este felkerült képsorok pedig Edina környezetét is megijesztették.

Mindezt a háromgyermekes anyuka egyik régi barátja mesélte el lapunknak, aki a vlogból értesült arról, milyen drámák zajlanak a család életében.

– Amióta Edina Márkkal van együtt, sokunkkal megszakadt a kapcsolata, amit bár furcsállottam, de mivel egy hat hónapos kisbabáról kell gondoskodnia a két nagyobb gyermeke mellett, érthetőnek tűnt, hogy számára most ez a prioritás – kezdte a Blikknek a neve elhallgatását kérő barát.

Azt viszont aggasztónak találom, hogy a vasárnap este felkerült részben a férje egészen ijesztően viselkedik. A felvételen nevetve mondja a kamerába, hogy hajnali egy óra elmúlt, Edina a nappaliban „elájult” a fáradtságtól, és ott alszik a kis Amarával. A képsorokon aztán látszik, ahogy a kisbaba villózó neonfényben próbál aludni, miközben az épp feldobott állapotban lévő édesapja bömbölteti a zenét, majd közli Edinával, hogy pakoljon, mert azonnal utaznak Németországba

– taglalja a Blikk informátora.

Az ismerős a kisgyereket és az édesanyát is félti, hiszen egy féléves babának nem tesz jót, ha zajos környezetben kell aludnia. Az pedig végképp elkeserítette, amikor látta, hogy Edina miként reagált a felvetésre.

– Látszik, hogy semmi kedve Németországba utazni az éjszaka közepén. Teljesen ki van merülve, a videó további részében látszik a szemében a szomorúság és az, hogy többször is azzal küzd, nehogy elsírja magát. A vasárnap felkerült felvétel elején már egyébként is volt egy őszinteségi rohama, sírva mondta el, mennyire fáj neki, hogy a férje, ahelyett, hogy vele együtt küzdene meg a problémáival, hanyagolja őket, és inkább a barátaival tölti az idejét. Azt is elmondta, hogy Márk bipoláris, amit a viselkedése alapján nem is vitatok, mert állandóak a hangulatingadozásai: egyszer fent van, egyszer lent. Edina próbál alkalmazkodni, de láthatóan kezd az ereje végére érni. Nem tudom, meddig bírja még... – aggódott a barát.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?