Celeb / Híresség

Gáspár Győző keresztlánya háromszor fürdik egy nap: a tisztálkodás hiányától és a csirkéktől retteg a legjobban a Farm VIP-ben – videó

Paprika Dorina kerek-perec kimondta, mitől retteg a legjobban a Farm VIP-ben. Azt is megosztotta, hogy a tanyasi élet mennyire távol áll tőle.

 

 

 

A november 20-án induló Farm VIP szereplői között Gáspár Győző keresztlányának a neve is feltűnik. A negyedik évadban Paprika Dorinát is láthatják majd a nézők, aki korábban a Séfek séfében mutatta meg, milyen ügyesen főz, ezúttal viszont teljesen más terepen kell bizonyítania. A 18 éves lány abban bízik, hogy nemcsak fizikálisan, de mentálisan is erősödni fog a műsorban.

– Ez a farmos közeg nagyon távol áll tőlem, ezért is vállaltam el a felkérést, hogy kipróbálhassam magamat és, hogy meg kell tanulnunk megbecsülni az értékeinket. Ami otthon nekünk természetes, az itt kőkemény munka lesz, és úgy gondolom, hogy meg kell tanulnunk azt, hogy igenis meg kell becsülnünk azt, amink van. Én egy városi csaj vagyok, emeletes házban élek, egyáltalán nincs közöm a tanyasi dolgokhoz, de úgy vagyok vele, hogy nem esik le az aranygyűrű az ujjamról. Mindent ki kell bírnunk, mert a Jóisten egy tanításként adta elénk ezt a helyzetet, és ebből is a legjobbat kell kihoznunk – mesélte a TV2-nek, majd azt is bevallotta, hogy a tisztálkodás hiányától fél a legjobban.

Én otthon úgy élem a mindennapjaimat, hogy háromszor fürdök naponta. Nagyon tiszta emberként élem a mindennapjaimat. Nagyon szeretem a jó illatot, a jó parfümöket, szeretem, ha a fogaim rendben vannak. Hát, itt, egy kicsikét lesznek nehézségek, de úgy vagyok vele, hogy ebből is tanulnunk kell

– hangsúlyozta Dorina, aki a tanyasi állatoktól is retteg.

Voltam már párszor tanyán ismerősök által, nagyon szeretem az állatkerteket is, de itt kifejezetten tanyasi állatokról beszélünk. A csirkéktől nagyon-nagyon félek, attól nagyon rettegek. Nem tudom, miért– tette hozzá a fiatal. A csapatjátékról az alábbiakat fogalmazta meg:

Úgy gondolom, egy nagyon segítőkész ember vagyok, nagyon szeretem támogatni a körülöttem lévő embereket, és én mindig a pozitivitásra koncentrálok… Próbálom majd minden erőmmel támogatni a csapattársaimat. Mivel én nem vagyok egy sport-lady, ezért nem tudom, hogy a sportban mennyire fogok jól teljesíteni, de mentálisan mindenképpen szeretném odatenni magam 100 százalékig – taglalta.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?