Celeb / Híresség

Vajon mit tud Csősz Bogi 16 ezres maszkja?

Csősz Boglárka 16 ezer forintos maszkja hatékonyan kiszűri a koronavírust.

 

 

 




 

Csősz Boglárka a Reggeli mai adásában mutatta meg, hogy mit tud a saját fejlesztésű és tervezésű maszkja, ami egyébként 44 euróba, azaz 16 ezer forintba kerül. Mint mondta, három hónapon keresztül dolgozott öccsével, hogy létrehozzanak egy olyan maszkot, ami teljesen kiszűri a koronavírust, mert a piac felmérése alapján egyik maszk sem képes erre.

„Azért nem védenek azok a maszkok, mert a szűrő része nem tudja kiszűrni a vírust. Azok pollen-és pormaszkok, azokra van kifejlesztve, de a vírus mérete olyan pici, hogy átslisszan rajta” – magyarázta Bogi, akinek egy szuper részecske mérője van, ez segítette a munkájukat – írja a 24.hu.

A szilikon maszkja azonban tökéletesen védi az arcot, és 24 aktív órára elég. Tehát ha napi egy órára felvesszük, egy hónapig kihúzzuk ugyanazzal a maszkkal.

View this post on Instagram

Our latest project is on its way and ready be pre-ordered on @indiegogo! We pack and deliver from September on 😍 Made of soft hybrid silicone, can be reused and disinfected with replaceable filters! The filters are also certified to provide complete protection against pollen, viruses and bacteria! It will be available in different colors with multiple filters! More info on our website or my BIO. www.kcstruktur.com ✨ Útjára indult legújabb projektünk és előre rendelhetőek az @indiegogo-n!😷Szeptembertől csomagolunk és szállítunk.🤩Puha hibrid szilikonból készülnek, cserélhető szűrők segítségével többszörösen használhatóak és fertőtleníthetőek! A szűrők tanúsítottan pollen, vírus és baktériumok ellen is teljes védelmet biztosítanak! Különböző színekben lesz kapható, többféle szűrővel! Rendeléshez a link a BIO-mban.😘 #vigyázzunkegymásra #magyartermék #madeinhungary🇭🇺 #protecteachother

A post shared by Csősz Talu Boglárka (@boglarkacsosz) on

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?