Celeb / Híresség

16 kilótól szabadult meg Rácz Jenő: igazi Schwarzenegger lett a sztárséf, mutatjuk a hihetetlen átalakulást – fotók

Hihetetlen, milyen jó formába hozta magát Rácz Jenő. A sztárséf 16 kilótól szabadult meg mindössze fél év alatt.

 

 

 

Rácz Jenő az elmúlt időben csaknem annyi időt tölthetett az edzőteremeben, mint a konyhában, legalábbis a brutális átalakulása erről tanúskodik. A Sztárboxra való edzés úgy látszik nemcsak a ringben nyújtott teljesítményének növelése miatt volt kifizetődő, hanem azért is, mert ennek eredménye egy hihetetlen fogyás is volt.

„Életem legnagyobb utazása az elmúlt 6 hónap! Emlékszem, amikor Márciusban őrültnek tartottak a szeretteim, hogy fontolóra vettem a Sztarboxrtl -ban való részvételt! Pedig akkor még igen csak járni tanultam a térdműtétem után! Addig noszogattam magam, amíg májusban el is kezdtük a munkát! Tudtam, hogy első sorban nem a súlycsoportomban lévő embereket, hanem először saját magamat kell legyőznöm.”

Így lettem a középsúly legsúlyosabb 90kg-s versenyzőjéből a legkönnyebb

– írta legutóbbi Instagram-posztjában Jenő.

Bárhogyan is alakuljon a hétvége beleadtam mindent, életem legszebb és legizgalmasabb idején vagyok túl, ezért már most hálás vagyok az RTL-nek, a feleségemnek, aki minden nap támogatott, az edzőmnek, aki akkor is hitt bennem, amikor mások kételkedtek. A kislányomnak aki melegséget és szeretetet adott amikor apának fájt a feje, minden este megsimogatta és megpuszilgatta a fejemet. Kell ennél több? És ott vannak a barátaim, akik az elmúlt 30 évben, ha lakótelepi gyerek voltam, ha „befutott ember”, ők folyamatosan támogattak az egész életemben! Nagyon sok kedves üzenetet kapok tőletek is, köszönöm, hogy velem vagytok és szurkoltok! Minden egyes pozitív energia átjár rajtam általatok

Nagyon hálás vagyok, még egyszer mindenkinek, köszönönök mindent! Vasárnap találkozunk

– tette hozzá, és megjegyezte, hogy jelenleg -16 kilogrammnál tart. Posztjában látható a fejlődés, amin végigment:


forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?