Celeb / Híresség

Kiszel Tünde melle majdnem kibuggyant a bikiniből ‒ megmutatta a fotókat

Kiszel Tünde nemrég Ausztriában nyaralt, amiről fotókat osztott meg közösségi oldalán. A naptárdíva ezúttal sem szégyenlősködött, már ami a bikinijét illeti.

 

 

 

Kiszel Tünde néhány napra kiruccant Ausztriába a nővérével, ahol elmondása szerint nagyon jól érezte magát. A nyaralás során nagyon sokan mentek oda hozzá egy képért vagy aláírásért, ugyanis a környéken nagyon sok magyar él, akik a helyi kávézókban és éttermekben dolgoznak. Ezeket a találkozásokat azonban egyáltalán nem élte meg negatívan, sőt, épp az ellenkezőleg…

Köszönnek, mosolyognak, annyira aranyosak. Én lubickolok a népszerűségben, tehát én élvezem, én nekem jólesik, ha odajönnek egy közös fotót kérnek vagy autogramot. Itt Ausztriában is sokan felismertek– mesélte nemrég az RTL Reggelijében Kiszel Tünde, aki most fotókat is megosztott közösségi oldalán a nyaralásról.

A fotókon a díva egy rózsaszín-fekete bikiniben pózol, melynek felsőrésze igen keveset takar, férfi rajongói legnagyobb örömére.

Nagyon rövid volt a nyaralás, sajnos csak néhány napot voltunk Ausztriában! Már itthon vagyunk, de nagyon jó visszagondolni arra a kellemes délutánra, amikor a Wörthi-tóban fürödtünk!‒ írta a képek mellé Tünde.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?