Celeb / Híresség

„Folyamatos támadásokat kapok” – Elszabadult a pokol: Alekosz kíméletlen fenyegetéseket kap, amióta bejelentette, hogy 1995-től a Fradinak szurkol

Alekosz kifakadt azokra a huligánokra, akik ezért fenyegetik, amiért bejelentette, hogy 1995 óta szurkol a Ferencvárosnak.

 

 

 

Újabb szürreális események középpontjába került Alekosz. A görög hős az elmúlt egy évben többször is volt már szorult helyzetben. Azok után ugyanis, hogy összerúgta a port a motorosokkal, a horgászokkal került összetűzésbe, most pedig a futballszurkolókat akasztotta ki.

Igaz, az előbb felsoroltak közül az izomceleb talán még sosem volt olyan ártatlan, mint most! Alekosz ugyanis nem csinált mást, mint megosztott magáról egy fotót Lipcsei Péter zöld-fehér és Gera Zoltán ikonikus Fulham-mezének „társaságában”, illetve egy aláírt, Fradi-címerrel ellátott zászlócskát is megpillanthatunk mellette bekeretezve.

Bár a fotó feltöltését követően sokan akadtak, akik örültek, hogy a hellén harcos a focival kapcsolatban kezdett sztorizni a közösségi oldalán, többen teljesen kiakadtak, amiért Alekosz azt állította, 1995 óta szurkol a zöld sasoknak.

Az egyszerű kiakadásnál azonban nem állt meg a történet. A realitysztár ugyanis most elárulta, hogy többen fenyegetni kezdték a történteket követően, amit már nem tűrt szó nélkül. A Facebook-oldalán megosztott egy írást, amelyben többek között arra is kitért, miért válaszolt trágár módon több, hozzá érkező üzenetre a napokban.

„Anyádat.

Igen, az én számat–tollamat hagyta el ez a Magyar szó válaszul, amely már oly régóta stílusirányzat a Magyar futballban. A futballhuliganizmus nyelve érthető csak annak, akik azért támadtak!! meg engem, mert én szeretem a Fradit. Mivaan??

Igen… folyamatos támadásokat és fenyegetéseket kapok, amióta büszkén és nyíltan mutattam meg, hogy én már 1995 óta!! hűen szeretem a Fradit. Valóban egy izolált barom?? … aki primitív erőszakosságának okán magát fradistának képzelheti, dönti el, ki szeretheti a Fradit?

Ez a stílus, ez a hozzáállás, az erőszakos kiindulási pont méltatlan a sporthoz, méltatlan hozzám és a Fradihoz, az együvé tartozásnak a szentségéhez, valamint méltatlan Magyarországhoz. Mert ezt megengedni, nem lehet. Degeneráltak nem is sajátíthatják ki tömegeknek a hovatartozását.

Ne számítson, hogy honnan és az sem, hogy mikor érkeztél. Csakis az legyen a fontos, hogy velünk együtt szurkolsz a Ferencvárosért. K. Gábor.

Szeretlek, Erzsi, haver vagy János.

Csapat csak egy van, a Ferencváros.”

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?