Celeb / Híresség

Megmutatta gazdag barátját Berki Mazsi – kép

Nem tud leállni luxuséletének mutogatásával Berki Mazsi, aki szinte sosincs itthon, gazdag barátjával folyton utazgatnak. Az özvegy nem tudja megállni, hogy ne dicsekedjen a közösségi oldalán a fényűző életvitelével, most is ontja magáról a képeket és videókat, az egyiken most megmutatta a régóta rejtegetett élettársát is.

 

 

 

Berki Mazsira férje, Berki Krisztián halála után szinte azonnal rátalált a szerelem gazdag barátja, Zoltán személyében, akivel már jó ideje együtt is élnek a férfi székesfehérvári családi házában. Berki Mazsi egy ideig próbálta titkolni a kapcsolatot, de sokaknak feltűnt a fényűző életmódja, ami házassága ideje alatt egyáltalán nem volt rá jellemző.

Az özvegy nemrég egy interjúban próbálta magát sajnáltatni, miközben néhai férjét szidta, akiről azt állította, hogy megcsalta, elhanyagolta, adósságaik voltak, ezért rossz volt a házasságuk. Azóta egyre nyíltabban vállalja az új életét, több képet és videót is közzétesz magáról, hogy mutogassa, milyen jó élete lett.

Jelenleg Tenerifén nyaral a barátjával, Zoltánnal, akit eddig rejtegetett a nyilvánosság elől, most azonban egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben feltűnik Berki Mazsi mellett a férfi is, ahogy puszit nyom az özvegy arcára.

A kép bal sarkában látható, ahogy Zoltán puszit ad Berki MazsinakForrás: Berki Mazsi Instagram

forrás: origo.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?