Celeb / Híresség

Ennyi volt? Végleg szakíthatott az RTL szerelmespárja, pedig még intim tetkót is varrattak magukra

Végleg vége? Nagyon úgy néz ki, hogy ismét szakított a ValóVilág 11. évadának szerelmespárja. Árulkodó jelekre bukkantunk a közösségi oldalaikon.

 

 

 

VV Lissza és VV Márió szerelme a ValóVilág 11. szériájában bontakozott ki és a villa falain kívül is folytatódott a kapcsolatuk. A fiú úgy nyilatkozott a szőkeségről, hogy ő ébresztette rá arra, valójában mennyire családcentrikus. A pár egy ideig a fellegekben járt, közös Instagram nevet is hoztak létre maguknak „Hesteg Márió” és „Hestegné Lissza”-ként.

Ráadásul még intim tetkót is varrattak magukra, ágyéktájukon mindkettőjüknek a másik nevének kezdőbetűje díszeleg. Áprilisban viszont volt egy kisebb mosolyszünet köztük, akkor be is jelentették, hogy vége a kapcsolatuknak. Egy nappal ezután a vihar elcsendesedett és újra egymásra találtak.

Most azonban úgy tűnik, hónapok elteltével végleg szakíthatott a valóságshow szerelmespárja. A közös Instagram-nevük is eltűnt, illetve az összes olyan fotót letörölték a közösségi oldalaikról, amelyen együtt szerepeltek. Egyelőre még nem szólaltak meg a kapcsolatuk véget értéről, de a fentebb említettek árulkodó jelek arra, hogy ezúttal nem biztos, hogy kibékülnek egymással.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?