Celeb / Híresség

Osváth Zsolt csirkelábbal űzött gúnyt Tóth Gabi új dalából – videó

Bár a halloween már elmúlt, Osváth Zsolt élete jelmezét aggatta magára új TikTok-videójában. Az influenszert megihlette Tóth Gabi legújabb dala, ezért úgy döntött, újraalkotja az Átkozott nyár című számot.

 

 

 

Osváth Zsolt friss TikTok-videójában teljes mértékben rekreálta Tóth Gabi Átkozott nyár című videóklipjében viselt ruháját és kendőjét, ám ő az énektudása megvillantása helyett inkább csak tátogott. És a Gabi dalában benyúló kéz helyett itt valami egészen más jött be a képbe: sok kommentelő szerint éppen az a belógó csirkeláb ad igazi ízt a videónak.

@osvath_zsolt Megihletett Tóth Gabi. Amúgy a ZSHOWtime-on hosszabban beszélek a hétvégi szerelmes szereplésről. Tessék menni a YouTubera! #tothgabi #gothtabi #átkozottnyár #hidegenfujnakaszelek #zshowtime #osvathzsolt ♬ eredeti hang – Osváth Zsolt | ZSHOWtime |


A kommentszekció a videó alatt szinte felrobbant. Egyesek szerint ha Zsoltinak nincs szakálla, akkor elhitték volna, hogy tényleg Tóth Gabit láthatjuk, míg mások petíciót akarnak indítani, hogy ezt a verziót tekintsük az eredeti Átkozott nyárnak.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?