Celeb / Híresség

Tóth Gabi nem rontotta el: hatalmas átéléssel énekelte a Gyöngyhajú lányt – videó

Tóth Gabi tegnap este a Duna TV-n látható Petőfi Zenei Díj koncertjén a Gyöngyhajú lányt adta elő, amely sok néző szemébe csalhatott könnyeket. Így volt ezzel testvére, Tóth Vera is, aki véleményezte a produkciót, és áradozott arról, milyen tehetséges a húga. Na de a nagy kérdés: sikerült Gabinak hiba nélkül énekelnie a szöveget? Nézze meg Ön is!

 

 

 

A Blikk is beszámolt róla tegnap, hogy Tóth Gabi élete egyik legszebb és legmeghatározóbb színpadi élményével gazdagodott a Petőfi Zenei Díj gáláján. Az énekesnő pályatársaival Adamis Anna munkássága előtt tisztelegve lépett fel. Most sem aprózta el a dolgokat: egy extrém, gyöngyökkel kirakott fejdíszben és csillogós összeállításban lépett a színpadra, hogy a Gyöngyhajú lányt elénekelje.

Megható előadása testvére, Tóth Vera szemébe is könnyeket csalt, aki így véleményezte a produkciót a közösségi oldalán:

A tehetség az tehetség. Megvenni nem lehet, elkamuzni nem lehet, eljátszani sem nagyon. Adamis Anna könnyei szólnak az elmúlásnak, a múlt sikereinek, Tóth Gabriellának, akivel Tapolcán, a város szélén, az Egry József utcai lakótelepen nőttem fel! Testvérem! BRAVA! Ahogy a NAGYOKNAK szokták mondani. Ejha! Könnyek, földindulás, óriás hatás! Erre nem képes akárki, csak akit Isten a kezei között dédelget

– írta az érzelmes sorokat a bejegyzésébe.

A kommentszekcióban Lakatos Márk is feltűnt, és mindössze ennyit jegyzett meg: „Zöldhajú lány?” – utalhatott ezzel Gáspár Laci 2021-es előadására, amikor az X-Faktor elődöntőjén elrontotta az Omega slágerének szövegét és gyöngyhajú helyett zöldhajút énekelt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?