Celeb / Híresség

„Másszatok a föld alá vissza, vakondok – G.w.M kiakadt, miután elverték KKevint a Sztárboxban, Brasch Bencének is beszólt

A Sztárbox legutóbbi adásában KKevin és Brasch Bence csaptak össze. Egyértelmű volt, hogy G.w.M a rappernek szurkolt, hiszen régóta jó barátságot ápolnak. Most az Instagramon akadt ki, amiért beszóltak a zenésznek.

 

 

 

Mint megírtuk, a harmadik menetben KKevin megszorongatta Brasch Bencét, ám a színész egyetlen pontos találattal majdnem kiütötte a rappert. A bíró végül tovább engedte a mérkőzést, ám KKevin már nem bírta a pofonokat és kifeküdt. A győztes így Brasch Bence lett.

Most G.w.M elég durva üzenetet fogalmazott meg az esettel kapcsolatban:

„Ilyen a box! Szép volt, gratulálok mindkettőnek! Nagy súlykülönbség volt köztük. Büszke vagyok az öcsémre, és örökké mellette vagyok.A sok rosszindulatú netes no name kutya megint beindult, ti másszatok a föld alá vissza, vakondok…Bence neked elegánsabb lett volna, ha elnyomod magadban a komplexusaidat, és ezt a monológodat arról, hogy nincsen nagy kocsid, órád, stb…. te csillagszületikes cukipofa” – írta a 24 óráig elérhető Instagram-történetében G.w.M, aki azt is üzente az embereknek, hogy csinálják Kevin után, amit ő tett, hogy ekkora műsorban bokszolgatott hobbiból.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?