Celeb / Híresség

Majka felhívta dr. Gődényt telefonon

Újabb élő videóval jelentkezett a kórházból Majka.

 

 

 




 

Mióta elkapta a koronavírust, Majka rendszeresen bejelentkezik a YouTube csatornáján, hogy tájékoztassa a követőit az állapotáról, illetve, hogy mi minden történik vele, miközben küzd a betegséggel.

Szombaton is beköszönt a rapper.

„A második hét elteltével kezdem azt mondani, hogy a mai napom az egy picit jobb volt, mint az előző. Az van, hogy most este megint tudtam eludni, eldőltem valamilkor olyan fél 11 – háromnegyed 11 magasságában és gyakorlatilag reggel 5-ig magamtól horpasztottam. Nyilván ez valami isteni dolog nálam ilyenkor, amikor stressz van, hogy tudok így aludni. Már második napja fél altatót veszek be, de jót is tesz, másnap azért egészen más a közérzetem” – kezdte a videójában a Majka. Elmondta, hogy reggel levettek egy tesztet, és most várja annak az eredményét. Jó lenne, ha negatív lenne, mert az azt jelentené, hogy akkor már a vírussal nem kell foglalkozni. Most a hétfői CT-re vár, ha annak az eredménye kielégítő lesz, akkor elhagyhatja a kórházat, amit nagyon szeretne.

A rapper elmondta, az nagyon jó, hogy az étvágya megmaradt. Sőt, nagyon sokat eszik. Ezt követően a kommentelők ösztönzésére ismét szóba került a vírusszkeptikus dr. Gődény Györgyakit Majka a pénteki videójában meghívott magához a kórházba. Miután a hozzászólok közül volt, aki azt állította, dr. Gődény reagált erre a videóra egy Facebook-csoportban, mindennek elhordva a rappert, Majka megpróbálta felhívni őt, de nem járt sikerrel – dr. Gődény telefonja folyton foglaltat jelzett.

Majka többször is próbált telefonálni

 

 

 

„Hát én megpróbáltalak hívni, kedves Gődény, az az igazság. Az, aki ott hívott, az én vagyok, ezen a telefonon. (…) Arra szeretnélek kérni, hogy hívjál fel. Nem reagáltál. Én értem, hogy neked van ez a kis csoportod, ahol elmondtad, hogy micsoda ember vagyok – ha tényleg így volt, ahogy állítják itt, hogy raplizok, meg minden. Azt gondolom, hogy mindamellett, hogy van egy véleményem rólad, azért azt gondolom, hogy tudunk mi értelmesen is beszélni” – mondta Majka, aki egyébként nem hiszi, hogy dr. Gődény direkt nyomná ki a telefont.

„Tegnap üzentem neki, most megpróbáltam hívni telefonon, most már azért csak csinálhatna valamit. Hogy most a Gődény arra hivatkozik, hogy azért nem hív vissza engem, hogy nem akar reklámozni, akkor azért kicsit megmosolyognám ezt az egész dolgot. Ha a Gődénytől kellene nekem ingyenreklámot kapnom, azért, hogy valaki beszéljen rólam, akkor azért picit úgy érezném magam, hogy valamit nagyon elrontottam az életben” – közölte a rapper.

„Szóval, kedves Gődény úr, az van, hogy vissza tudsz hívni és tudunk beszélni. Élőben is tudunk beszélni meg amúgy is tudunk beszélni. Dumálgassunk és akkor megbeszéljük, hogy hogy tudsz ide eljönni hozzánk, azt is megbeszéljük, hogy van egy két dolog a legutolsó interjúddal kapcsolatban, amit én nem értettem, és csak szeretném megkérdezni – mert tényleg nem értettem, amit mondtál. Tehát semmilyen pikírtség nincs benne, csak egyszerűen nem tudtam felfogni, mert nekem azért picit úgy gyengébb képességeim vannak odabenn és szeretném, ha választ adnál egy-két dologra” – magyarázta Majka.

Ezek után Majka a kommentelők kérdéseire válaszolgatott, elsősorban az állapotával kapcsolatban. De azt is tőlük tudta meg, hogy Horváth Tamás fejsérülés miatt kórházba került.

 


A rapper szombati bejelentkezését itt tudja visszanézni:

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?